Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 07.04.2012.
22:48
Vestionline, Beta A

Zimonjić: Nisam iznenađenjen ponašanjem Radeka

Teniser Srbije Nenad Zimonjić izjavio je danas u Pragu da nije iznanađen ružnim gestom Radeka Štepaneka posle meča sa Jankom Tipsarevićem u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa.

Nisau uspeli mnogo da umore Čehe - Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjić je ponovio da je posle jučerašnje pobede u pet setova, posle više od pet sati igre, Tipsarević prišao mreži da se pozdravi sa protivnikom, a da mu je Štepanek pokazao srednji prst i rekao "nešto veoma ružno".

"Ja igram turnire veoma dugo i imao sam prilike sa njim da igram mnogo puta. Štepanek je uradio nešto što je moglo da se očekuje od njega. Mislim da je on najmanje simpatičan momak od svih tenisera, naročito na terenu", rekao je Zimonjić.

On se posle meča rukovao sa Štepanekom, ali mu je nešto gestikulirao prstom uz par rečenica. Na snimku se ne može jasno videti, mada se može pretpostaviti da mu naš najiskusniji igrač nije zaboravio potez od prvog dana kada je pokazao srednji prst Tipsareviću.

Nenad Zimonjić je potom prokomentarisao i današnji poraz u dublu.

"Česi su sjajno su reternirali i nismo imali odgovor na takvu igru. U drugom setu mi smo dosta grešili, a kad smo u trećem setu dobli šansu da preokrenemo, nismo to iskoristili", zaključio je Zimonjić.

Ilija Bozoljac je rekao da je češki dubl došao do pobede, jer se bolje snalazio u odlučujućim poenima.

"Česi su bili čvršći i snalažljiviji na terenu. Jednostavno, čini mi se da su igrali bolje od nas u ključnim trenucima, kada se rešavalo pitanje pobednika", rekao je Bozoljac novinarima u Pragu.

Radek Štepanek inače je negirao da se dogodio incident sa Jankom.

"Pozdravili smo se i ne želim da to više komentarišem, jer nam predstoji veoma važan dan. Potrebna nam je još jedna pobeda za treći poen u četvrtfinalu i to je jedino na šta treba da se fokusiramo", rekao je Štepanek.

Češka Dejvis kup reprezentacija povela je danas posle pobede u dublu sa 2:1, a sutra su na programu dva singl meča.

Pobednik će u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa igrati sa boljim i duela izmedju Argentine i Hrvatske.

Obradović: Možemo da preokrenemo rezultat i pobedimo

 

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je danas u Pragu da veruje da njegovi igrači mogu da preokrenu rezultat i da pobede Češku u četvrtfihnalu Svetske grupe Dejvis kupa.

 

"Čestitam na borbenosti mojim igračima. Nenad i Ika su zaista dali sve od sebe. Sigurno je da su zaslužili da dobiju treći set, međutim, to se nije dogodilo. Česi su imali neverovatnu količinu sportske sreće", rekao je Obradović i dodao da bez obzira na poraz u ekipi ne pada energija.

 

"To nam se već događalo i protiv Francuza u finalu Dejvis kupa, kao i protiv Čeha u Beogradu, pa smo pobedivali. Naša prednost je u tome što naši igrači nisu proveli toliko vremena na terenu. Taj faktor će biti uključen u sutrašnje mečeve", rekao je Obradović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.04.2012. 14:08
ovde se vidi koliki je lazov i kako prihvate sportski poraz u ostalom kakav je covek ali samo kao pojedinac .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online