Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 08.04.2012.
18:57
Vestionline, Beta A

Tipsarević razočaran porazom od Berdiha

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da je razočaran što je danas u Pragu izgubio od Tomaša Berdiha, ali da misli da je zaslužio da osvoji bar jedan set.

Stao u odlučujućim trenucima meča - Janko Tipsarević

"Razlika je u tome što je Berdih bio bolji u važnim trenucima. Nisam bio blizu pobede, jer sam izgubio u tri seta", rekao je Tipsarević novinarima u Pragu i dodao:

"Ali, u prvom i drugom sam servirao za set, imao set loptu u drugom i pet set lopti u trećem i nisam ih iskoristio. Stvarno sam razočaran, trebalo je da dobijem bar jedan set", kazao je srpski teniser posle poraza od 3:0.

Sva tri seta rešena su u taj-brejku, a Tipsarević je odao priznanje protivniku, rekavši da je bio hrabriji. Njemu je ukazana pomoć na palcu desne noge, ali je kazao da to nije presudilo.

"Ceo nokat je otpao, ali neću da krivim nokat za poraz. Tomaš je danas bio bolji od mene i hrabriji u važnim trenucima", rekao je Janko i dodao da je Srbija mogla da dobije ovaj duel.

"Verovatno sam mogao da dobijem danas. Da sam pobedio, mislim da bismo mogli da preokreneom u poslednjem meču", rekao je osmi teniser sveta. 

Srpski reprezentativac požalio se, međutim, na podlogu, rekavši da je "besmisleno loša". On je tokom treninga ove nedelje okačio fotografiju terena na Tviter i napisao: "Česi su izmislili novu podlogu...blato".

"Ovo je verovatno jedna od najgorih šljaka na kojoj sam igrao profesionalni tenis. Bilo je mnogo loših odbitaka. Na sreću, niko nije izvrnuo članak ili se povredio", rekao je Tipsarević.

Novinare je i zanimalo kako Tipsarević danas razmišlja o onome što se desilo posle meča sa Radekom Štepanekom u petak. Srbin je tada pobedio u pet setova, a posle je optužio Čeha da ga je opsovao posle meča i pokazao mu srednji prst.

"Verovatno više nikada neću razgovarati sa njim", kratko je rekao Tipsarević.

Česska se ovom pobedom revanširala Srbiji za poraz 3:2 u polufinalu iz 2010. 

"Stvarno sam radostan zbog pobede. Meč danas je pokazao i kakav je savremeni tenis: jedan poen ili dva mogu da budu odlučujući", zaključio je Berdih.

DK: Česi na Argentinu, SAD protiv Španije u polufinalu

 

Češka će se u polufinalu sastati sa Argentinom, koja je bila bolja od Hrvatske rezultatom 3:1, dok će se u drugom poufinalu sastati selekcije SAD i Španije.

 

Amerikanci su u četvrtfinalnoj borbi eliminisali Francuze, a ključni poen domaćem timu protiv "petlova" u Monte Karlu obezbedio je sjajni Džon Izner, koji je savladao Žo-Vilfreda Congu 6:3, 7:6(4) 5:7, 6:3.

 

Španija je posle trijumfa Davida Ferera nad Jirgenom Melcerom u nedelju - 7:5, 6:3, 6:3 "pobegla" na nedostižnih 3:1 u pobedama pšrotiv Austrije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.04.2012. 09:58
Borio si se dobro..nisi imao srece u prelomnim monentima...ali ipak samo napred Srbine !
Ponedeljak 09.04.2012. 10:33
Лупаш глупости. Резултат говори 3:0 и то је то. То што си ти "могао или требао" су празне приче. Лепо кажеш да је противник бољи и да те је разбио, а не као бѕба да кукаш на терен ово или оно...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online