Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 09.10.2013.
16:32
Beta, b92.net A

Đoković: Povratak na prvo mesto ne zavisi samo od mene

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je rekao da mu je Masters kup u Londonu, završni turnir sezone, veoma važan jer se nada da će moći da povrati prvo mesto na ATP listi. Povreda u Šangaju, srećom, samo lakše prirode.

 Novak Đoković
 

"Ostalo mi je još nekoliko turnira na kojima ću pokušati da odem što dalje, pošto se nadam da ću dobiti priliku da povratim prvo mesto na ATP listi, ali to ne zavisi samo od mene, već i od Rafaela Nadala", rekao je Đoković novinarima u Šangaju.

Trenutno drugi igrač sveta, iza Nadala, plasirao se danas u treće kolo turnira u Šangaju, pošto je lako pobedio Marsela Granoljersa rezultatom 6:2, 6:0. Tokom tog duela je zatražio medicinsku pomoć zbog povrede.

"Samo sam napravio nezgodan pokret, što je prouzrokovalo oštar bol. Sada je sve u redu", rekao je Đoković.

Sledeći protivnik će mu biti Fabio Fonjini sa kojim se do sada sastajao pet puta i svaki put pobeđivao.

"On je sa razlogom tu gde je sada. Sjajno je odigrao tokom leta i očigledno je da mu prija teren", rekao je Đoković o Italijanu koji je ove godine osvojio svoje prve dve ATP titule.

Đoković je novinarima odgovorio da još ne razmišlja o završetku karijere i neizbežnom padu igre.

"Svako u jednom trenutku dođe do kraja karijere, ali ne razmišljam nešto o tome. Pokušavam da uživam u svakom trenutku u kome mogu da igram ovako, na vrhuncu svojih fizičkih i mentalnih sposobnosti. Dok god je tako, igraću tenis sa velikim zadovoljstvom", rekao je Đoković.

Izveštači iz Šangaja su primetili da je ovaj Beograđanin aktivan na društvenim mrežama.

"Radim sa velikim timom koji mi je rekao da bi trebalo da budem aktivniji na društvenim mrežama. Pokušavam da ostanem u kontaktu i da uzvratim pažnju i ljubav koje dobijam, podršku navijača, jer me mnogo ljudi prati i šalju mi mnogo poklona i poruka podrške, kako u dobrim, tako i u lšim trenucima. Cenim to", rekao je Đoković.

Novaka na Tviteru prati više od 2,4 miliona ljudi, što je više od Rodžera Federera i Endija Mareja, ali manje od Nadala. Na  Fejsbuku ga prati 3,4 miliona ljudi, manje od Federera i Nadala, više od Mareja.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.10.2013. 22:27
Ako ćemo biti realni a ne pisati ovakve gluposti Đoković prije Roland Garosa teško da se može vratiti na prvo mjesto jer Nadal što god da učini do kraja godine dobija i dalje bodove dok Novak i dalje brani.Ja stvarno ne vidim to čudo osim da Nadal prestane da igra poslije Šangaja do kraja godine .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online