Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.05.2010.
20:54 >> 14:25h
Vestionline A

Đoković: Zadovoljan sam i jako motivisan!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan pobedom nad Kazahstancem Jevgenijem Koroljevim u meču prvog kola na Rolan Garosu.

"Fizički se sada osećam dobro, spreman sam... Ove godine sam prvi put imao problema sa alergijom. I dalje me malo muči, ali mnogo manje nego u prethodna dva meseca. Srećan sam što je to sada iza mene i što mogu da se fokusiram na teren", rekao je Đoković posle pobede nad Koroljevim rezultatom 3:1, po setovima 6:1, 3:6, 6:1, 6:3.

"Imao sam uspone i padove tokom meča. Nisam igrao dobro u drugom setu, ali sam, na kraju, uspeo da prebrodim tu krizu. Nakon toga sam zaigrao mnogo bolje. Naročito sam popravio servis. Važno je da idem napred. Federer i Nadal su najbolji teniseri sveta i najveći favoriti na Rolan Garosu. Ali, ako budem igrao svoj najbolji tenis i ako budem uspeo da održim taj nivo, mislim da imam dobre šanse da doguram daleko u Parizu", rekao je najbolji srpski teniser.

Đoković će u narednom kolu igrati protiv Japanca Keija Nišikorija.

"Protivnici u prvim rundama takmičenja su uvek veoma opasni. Oni su vrlo motivisani, tako da ih nikad ne treba potcenjivati. Ključnu razliku pravi baš ta sposobnost da sve vreme budete jaki i koncentrisani, da razumete čime se bavite u životu i da probleme rešavate na najbolji mogući način, pružajući svoj maksimum u svakom trenutku. Nekada ne igrate najbolje, ali i tada morate da nađete način da pobedite. Jednostavno to je put koji smo sami izabrali. Imam veliku želju da budem na vrhu. To me pokreće, motiviše i uzbuđuje svaki put kada izađem na teren", istakao je Đoković.

Srpski teniser Viktor Troicki nakon pobede nad Špancem Tomijem Robredom u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske izjavio je da je presrećan, prenose mediji u Parizu.

"Mnogo mi znači, znam da Tomi nije u pravoj formi, da ima problema sa leđima, da je otkazao učešće u Beogradu. Ali svejedno, nije mala stvar, dobiti ga na šljaci“, rekao je 41. igrač ATP liste.

Troicki je nakon dva sata i devet minuta slavio rezultatom 6:4, 6:4, 6:3.

U narednom kolu Rolan Garosa, drugi srpski reket sastaće se sa 132. teniserom sveta Australijancem Karstenom Bolom koji je eliminisao Nemca Filipa Pečnera.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online