Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.05.2016.
13:55
Vestionline A

Amerikanac žali za Švajcarcem: Jedan Srbin piše istoriju, ali Rodžer...

Posle 67 uzastopnih Grend slem turnira, Rodžera Federera nema ove godine na Rolan Garosu. Iako u poznim igračkim godinama, iako šljaka nije njegova omiljena podloga, veliki šampion mnogima nedostaje u Parizu. Možda najviše Patriku Mekinrou, bratu legendarnog Džona Mekinroa, koji je na Tviteru napisao odu rekorderu po broju Grend slem kruna, pod nazivom "Život posle Rodžera".

Reuters
Jednom vreme ističe, jedan je u zenitu karijere: Rodžer Federer i Novak Đoković

- Dok sam tražio šta je na programu narednog dana Rolan Garsoa, zapitao sam se: "Da li ovako izgleda život posle odlaska Rodžera Federera iz tenisa?" Njegova veličina ne leži samo u 17 najvećih titula, već i u njegovoj dugovečnosti, ali i mogućnosti da privuče ogroman broj očiju na svoje mečeve. Da, čak i kada se radi o prvim i drugim kolima, gde obično razbije rivale, i to su mečevi koje morate gledati kada Rodžer igra. Ne samo zbog njegovog elagantnog načina igre, već zato što biste u bilo kom trenutku mogli videti nešto što nikada pre niste - napisao je nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije SAD.

O ostalim teniserima, Patrik je rekao:

- U sve dužno poštovanje prema Endiju Mariju, drugom nosiocu, i Stanu Vavrinki, četvrtom favoritu i branicu titule, koji će se naći na terenima u Parizu, njihovi mečevi ne teraju navijače da im krv proključa u isčekivanju nečeg velikog. Žao mi je, ali oni ne bude u navijačima ono što budi gospodin Federer. Rafa možda, i jedan Srbin, koji piše svoju istoriju u trenucima dok mi ovo radimo, ali s obzirom da su obojica u istoj strani žreba, uvek će svoje susrete igrati istog dana. Oni su fantastični na sebi svojstven način, ali da li imaju Federerovu magiju - zapitao se Mekinro.

On smatra da će ljubitelji tenisa da se okrenu nekim drugim mladim "lavovima".

- Navijači će se okrenuti Niku Kiriosu, Aleksanderu Zverevu, Dominiku Timu i Borni Ćoriću kako bi uvideli da li su oni ti novi čuvari, čuvari koji bi trebalo da zamene stare. Obožavaoci tenisa, organizatori i predsednici TV kuća, spremite se za život posle Rodžera! Nadamo se da to vreme još uvek nije sasvim došlo, ali će biti uskoro i ne izgleda dobro. Spremite se za puste terene Vimbldona 2019. godine - zaključio je Patrik Mekinro u ovom izlivu "nežnosti" prema Švajcarcu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online