Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.05.2017.
14:02 >> 15:10h
Vestionline A

Novak Đoković je novi "krokodil"

Ono što je najavljeno još početkom godine, od danas je i zvanično - Novak Đoković je postao zaštitno lice kompanije za proizvodnju sportske opreme "Lakost" (Lacoste).

EPA/LARRY W. SMITH
Novak Đoković

Jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena je do sada igrao u dresu japanskog brenda "Uniklo", a prethodno su mu sponzori bili "Adidas" i "Serđo Takini". Kao potencijalni sponzor se spominjao i "Najki", ali je očigledno "Lakost" bio konkretniji.

Dan kada Novak slavi 30. rođendan je izabran simbolično za početak saradnje, a prvi put u novoj opremi će zaigrati na Rolan Garosu, koji počinje u nedelju.

Revolucionarna Lakost polo majica 

Teniser i pronalazač Rene Lakost, popularni "Krokodil" i Andre Žilije pokrenuli su 1933. godine svojevrsnu revoluciju u svetu sportske opreme kreiravši čuvenu Lakost polo majicu, koja je igračima omogućila veću slobodu kretanja, a istovremeno je postala simbol elegancije i stila.

- Ponosan sam što sam postao novi "krokodil". Čast i privilegija mi je što započinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je "Lakost". Čovek po kom brend nosi ime, Rene Lakost, je veliki šampion, koji je uneo revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog veka lansirao polo majice. To što sam deo njegovog nasleđa mi predstavlja zadovoljstvo u svakom smislu. Lakost, naime, prati trendove, ali i čuva svoj identitet. Ujedno, predstavlja vrednosti za koje se svi borimo, uprkos činjenici da je oko nas mnogo izazova. Ali, svet je lep, a greške koje se dešavaju pomažu nam da učimo, rastemo i razvijamo se. To je i Rene Lakost radio, a pritom je imao izuzetnu harizmu i uspeh. On nije bio samo teniser, već se dokazao i na mnogim drugim poljima.

"Lakost" je za Novaka specijalno dizajnirao istoimenu liniju odeće koju će nositi na svim turnirima tokom sezone. Novakov potpis odštampan je na levom rukavu polo majice, čija grafika je inspirisana linijama teniskog terena. Na majici za Rolan Garos su dominantne boje crvena, plava i bela, a šorcevi će biti beli ili crni. Na Vimbldonu će nositi skroz belu opremu, a u finišu sezone menjaće teget, crvenu i crnu majicu.

- Francuska i Srbija imaju iste boje u zastavi, pa nam nije bilo teško da ih uklopimo u dizajn za Garos. Radili smo zajedno na tome da imam najbolji dizajn i materijale i drago mi je da je ceo tim otvoren za ideje, dogovore. Ovo partnerstvo se ne odnosi samo na činjenicu da ja nosim majice sa logotipom “Lakost”, već se radi o vezi koja se širi na mnogo nivoa - poručio je Đoković.

Iz kompanije ističu da su izuzetno zadovoljni što su angažovali Novaka kao globalnog ambasadora. Kako ističu, Rene Lakost, legendarni teniser i osnivač brenda "Lacoste" i najbolji srpski teniser su dve legende koje dele iste vrednosti - fer-plej, istrajnost i eleganciju.

Kolekcija "Novak Đoković" dostupna je od maja 2017. u svim "Lakost" buticima širom sveta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online