Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 02.06.2013.
12:02
Vesti, BETA, Mondo A

Jeste li znali da...? Prlainović i Pijetlović osvojili treću titulu prvaka Evrope zaredom - sa tri različita kluba

Naš reprezentativni dvojac već treću godinu zaredom podiže šampionski pehar, što je jedinstven podvig u svetu sporta.

Andrija Prlainović prima šampionski pehar iz ruku predsednika LEN Paola Barelija
 

Andrija Prlainović i Duško Pijetlović su 2011. osvojili evropsku titulu sa Partizanom, a onda godinu dana kasnije su bili najbolji u Ligi šampiona i sa italijanskim Pro Rekom. Na početku ove sezone su došli u Crvenu zvezdu sa željom da u budućnosti ponove nešto slično, a uspeli su u toj nameri već u prvoj sezoni u ovom klubu.

Prlainović je istakao da je najponosniji kapiten u istoriji Crvene zvezde.

"Istorija je ispisana. Sezona je bila neverovatna i morala je ovako spektakularno da se završi. Odigrali smo još jednu fantastičnu utakmicu, bili smo bolji tokom celog meča. Više nego zasluženo smo osvojili Ligu šampiona. Najponosniji sam kapiten u istoriji Sportskog društva Crvena zvezda. Ovo je, uz titulu evropskog šampiona u Bariju, najveći uspeh. Takođe, ovo je jedan od najvećih uspeha u istoriji našeg klupskog sporta i nalazi se rame uz rame i sa evropskim titulama Partizana u košarci i Partizana i Bečeja u vaterpolu. Sami znamo koliko nam niko nije pomagao. Iskreno se nadam da će se klub stabilizovati i da ćemo ostati. Ako odemo na različite strane onda ne znam šta je merilo uspeha u Srbiji. Ovo je najbolja ekipa u kojoj sam ikada igrao, ovi momci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim", rekao je Prlainović za Radio - televiziju Srbije.

Slavlje vaterpolista Crvene zvezde: Duško Pijetlović sa šampanjcem

Duško Pijetlović je naglasio da je njegova ekipa dala i više od onoga što može.

"Dali smo sve od sebe, čak i više nego što možemo. Na početku sezone nismo očekivali da ćemo stići dovde, zaista je neverovatno. Ovo je fenomenalan osećaj. Iako sam do sada osvojio tri trofeja, ovaj mi je najdraži", rekao je Pijetlović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.06.2013. 12:38
SVAKA ČAST !!!!
Nedelja 02.06.2013. 17:26
Ja sam znao..,a znamo i da je Andrija kada se Milo cepao odlucio da igra za svoj narod i za klub koji ne navija zato sto je Srbenda iz Herceg Novog!Od mene Grobara,postovanje za Andriju..,znam da mu je ovaj trofej sa Zvezdom najdrazi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online