Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 26.09.2014.
13:23
Blic A

Srpski lekar se izlečio od raka uz pomoć kanabisa

Pedesetogodišnjem lekaru iz unutrašnjosti pre šest meseci otkriven je karcinom pluća sa metastazama na limfnim čvorovima. Stadijum dva na tri. O tome kako je uljem od kanabisa izlečio rak progovorio je tek nedavno objašnjavajući zašto se na to odlučio i ističući da je svim silama za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

Ulje kanabisa pomoglo lekaru da se karcinom pluća povuče
 

- Kolege su odmah učinile sve da mi pomognu. Nakon početnog šoka, rešio sam da krenem u borbu protiv jednog vrlo nezgodnog protivnika – započinje P. B. ispovest za “Blic”.


- Ima jako mnogo prevaranata koji prodaju dozu od pet mililitara i za 3.000 evra. Ono kad je pravo mora biti kao smola, zlatnožute boje kao zlatni prsten. Nikako braon ili zelene boje. Pakuje se u špriceve u doze po pet mililitara. Koristi se tako što se kapljica veličine pola zrna pirinča razmaže na jagodicu prsta ili se stavi pod jezik – kaže Alen Azerić, član Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, koje ulje od kanabisa poklanja obolelima.


Kao pobornik klasične medicine, krenuo je na hemoterapije i od tada do danas prošao kroz pet ciklusa.


- Uključio sam sve moguće alternative. Koristio sam razne preparate, kapi, sirup iz manastira Ravanica, preparate iz Čapljine, kapi sa Kube… O ulju kanabisa sam čuo, ali pošto je van zakona i kažnjivo, bilo mi je teško da ga nabavim i da prodavca na crno ubedim da nisam neki provokator – priča P. B.


Pre nego što je počeo terapiju, raspitao se da li će moći da radi.


- Sve što osećam kad uzimam ulje je suvoća usta i ponekad blagi prolazni osećaj lebdenja u glavi – objašnjava P. B.


I P. B. je radikalno promenio ishranu, koristi ulje i ide na hemoterapiju. Poslednji nalazi na njegovim plućima su zapanjujući.


- Već posle tri meseca se videlo da se karcinom smanjuje, a poslednji nalaz skenera je uredan. Moj radiolog je oduševljen. Rekao sam onkologu da koristim ulje kanabisa, na šta je slegnuo ramenima i rekao da uzimam sve što mislim da će mi pomoći – kaže P. B.

Petak 26.09.2014. 13:26
Prirodne biljke lece i ubijaju...a zavisi od imbecila kako i zasto ih upotrebljavaju.
Petak 26.09.2014. 20:13
Da nije ovo legalizacija marihuane "na mala vrata"???
Petak 26.09.2014. 13:25
http://www.youtube.com/watch?v=Dne8JRDhCe0#t=17 ПАРАДА ПОНОСА У МОСКВИ
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online