Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.11.2014.
03:34
B. Grujić - Vesti A

Najlepše u gnezdu porodice

Saša Todić nekadašnji golman Proletera i Vojvodine živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Saša Todić u društvu šeika (prvi zdesna)
 


- Nije lako ostaviti kod kuće, u Novom Sadu, suprugu i dvoje maloletne dece i poći, kako se to kaže, trbuhom za kruhom, ali kad se mora - kaže Saša.


Sredinom leta, njegovom kolegi Saši Milanoviću i njemu stigao je zvanični poziv, koji je već na prvi pogled, kako se to kaže, izgledao kao iz bajke iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, tačnije grada Al Fujairaha, koji je 120 kilometara udaljen od Dubaija.

Puno naših ljudi

Puno je ovde naših ljudi, naročito u Dubaiju i više uopšte nisam iznenađen kada čujem da ljudi komuniciraju na srpskom. Toga je ovde zaista puno i sad sam već na to navikao, tako da mogu da kažem da smo napravili malu srpsku imperiju među šeicima i da nam je zaista fino - ozbiljan je u iznošenju svojih impresija fudbalski stručnjak sa diplomom učitelja golmana.

- Jednostavno poziv se morao prihvatiti, jer takav je naš trenerski posao, mada, da sad neko ne shvati pogrešno, nije baš lako odvojiti se od porodice, ostaviti suprugu Vesnu, ćerku Sanju i sina Stefana.Ta navika na njih, svakodnevno uživanje, itekako boli i nedostaju mi puno, ali zahvaljujući skajpu i ostalim modernim tehnologijama, svakodnevno smo na vezi i nekako funkcionišemo evo, skoro već pet meseci. Oni su u Novom Sadu, tamo pada kiša, a ovde kod mene je „ samo 35 stepeni u hladu - uz smešak nastavlja Saša i napominje da mu u početku i nije baš prijala temperatura od preko 40 stepeni i velika vlažnost vazduha.

- Sada sam se već prilagodio i mnogo je lakše, a biće sigurno još bolje kada mi se uskoro pridruži supruga Vesna, koja brižno priprema svoj privremeni dolazak. Nedostajaće nam deca, ali nadam se da ćemo oko novogodišnjih praznika svi biti zajedno i mogu da kažem i pored sve komocije, luksuznih hotela i naizgled velikog sjaja, da mi taj detinji zagrljaj mnogo nedostaje-vidno nastavlja "laloški šeik" kako ga u Emiratima, u šali oslovljavaju prijatelji i kolege.

- Radim u odlično organizovanom klubu, grad Al Fujairah je veoma sličan Dubaiju i ima puno segmenata za uživanje i lagodan život. Uz to, a zahvaljujući sportu i fudbalu, puno putujemo i upoznajem predele koje verovatno nikada u životu ne bih video, da ne radim u ovoj branši i to su te sjajne prednosti i lepote rada u sportu - kaže Saša.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online