Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 26.11.2014.
12:31
Beta A

Pošta Srbije: Deco, pišite Deda Mrazu

Pošta Srbije je pozvala decu da i uoči ove Nove godine, kao i 11 puta ranije, pišu Deda Mrazu i pisma pošalju do 8. decembra.

Deda Mraz željno iščekuje dečija pisma ;)
 

Pošta je poručila deci da u pisma spakuju i svoje pesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke.

- Akcija "Piši Deda Mrazu" pokrenuta je u želji da podstakne decu do deset godina na stvaralaštvo, maštovitost i da ih ohrabri da, uz igru i zabavu, nekada i pišu, i bogate maternji jezik. Pisma su oduvek bila odraz znanja i dobrog vladanja, kaže Pošta.

Na adresu Pošte Srbije pred svaku Novu godinu stigne više hiljada dečijih pisama Deda Mrazu, a prošle godine ih je bilo najviše - preko 9.000, iz čitave Srbije.

Decu koja pošalju najmaštovitija pisma, čekaju nagrade.

Adresa za slanje pisma

Na pismu treba obavezno napisati ime i prezime pošiljaoca, adresu, godinu rođenja i - broj telefona. Pisma treba slati na adresu: Nagradni konkurs "Piši Deda Mrazu", poštanski fah 900, 11000 Beograd 6.

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.11.2014. 19:31
Dragi Deda Mraze, moj tata je 2002. godine diplomirao na PTT odseku Saobraćajnog fakulteta u Beogradu sa visokom prosečnom ocenom. Njegova struka je PTT. Od diplomiranja pa do danas bezuspešno pokušava da se zaposli u JP PTT saobraćaja “Srbija” da bi radio posao za koji se 5 godina školovao. Iz JP PTT saobraćaja “Srbija” stalno ga odbijaju uz obrazloženje da nije raspisan KONKURS??! U međuvremenu, u JP PTT saobraćaja “Srbija” se zaposlio veliki broj ljudi. ZA TE LJUDE NIJE BILO POTREBNO DA SE RASPIŠE KONKURS. DA LI JE TO KORUPCIJA, KRŠENJE ZAKONA, NEPOTIZAM I NEMORALNO PONAŠANJE?
Nedelja 30.11.2014. 19:32
Dragi Deda Mraze, Moj tata je i lično predao svoj CV gđi Ljiljani Petrović i razgovarao sa njom jer je ona rukovodilac kadrovske (HR) službe u JP PTT saobraćaja “Srbija”. Gđa Ljiljana Petrović ga je uputila da posao traži u nekoj drugoj firmi pošto ima visok prosek na studijama. Rekla mu je da bi tako bilo najbolje za njega. Mom tati ne bude dobro svaki put kada pomisli na ovaj razgovor sa gđom Ljiljanom Petrović. Jedino što moj tata želi je da se zaposli u preduzeću JP PTT saobraćaja “Srbija” i da radi posao za koji se školovao 5 godina. DA LI MOJ TATA PUNO TRAŽI?
Nedelja 30.11.2014. 19:32
Dragi Deda Mraze, DA LI ĆE, KADA ĆE I NA KOJI NAČIN BITI SANKCIONISANO OVAKO PONAŠANJE U JP PTT saobraćaja “SRBIJA”? KO ĆE BITI SANKCIONISAN?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online