Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.02.2016.
21:21
B. Grujić - Vesti A

Kicoš iz Banata

Aleksandra Tornjanskog iz Zrenjanina svi znaju kao gospodina Šacu, koji je proputovao svet i sada sa svojim uspomenama, sam živi u svojoj kuću u naselju stari Bagljaš u Zrenjaninu. Nekada je sa velikim uspehom igrao košarku bio član beogradskog Partizana i šampionske ekipe Proletera iz 1956. godine, pa i sada vrlo često sa svojim drugarima iz tzv. zlatne petorke Lajošem Englerom i Ljubomirom Katićem, provede ugodne trenutke uz čašicu razgovora.

R. Fai
Prati modu: Aleksandar Tornjanski

- Putujući po svetu, a oduvek sam imao u sebi tu želju da izgledam drugačije, da se nosim po najnovijoj svetskoj modi, počeo sam da kupujem skupocena odela sašivena od najkvalitetnijih engleskih štofova, a sve poznatih svetskih brendova Hugo bos, Karden itd... Kako uz dobro odelo idu i kvalitetne cipele, postao sam vremenom pasionirani sakupljač istih i sada ovde u mojoj kući imam sigurno 200 pari cipela. Za svaki dan po jedno odelo i po nekoliko pari cipela, kojih imam i od zmijske, tigrove, leopardove kože, a donosio sam ih iz Londona, Izraela, ma sa svih strana sveta, gde god sam putovao - u jednom dahu priča gospodin Šaca, napominjući da je njegova kolekcija upotpunjena kvalitetnim šeširima.

- Sačuvao sam ukupno 16 Idn šešira, koji su najskuplji i najkvalitetniji na svetu, a Idn je bio zet Vinstona Čerčila i specijalizovao se za kreiranje i izradu najkvalitetnijih modnih šešira.Nekako sam, sam po sebi ušao u taj stil i uz dobro odelo uvek odabirao i šešir pomenutog dizajnera - nastavlja Aleksandar Tornjanski, koji od kako mu je preminula supruga, sam živi u svojoj kući u Zrenjaninu.

Iako je odavno zagazio u devetu deceniju života, u garaži čuva svoj automobil marke BMNj, koji i dalje vozi, ali samo u specijalnim prilikama, a bicikl mu je svakodnevno prevozno sredstvo do pijace, marketa i centra grada, gde se svakodnevno može sresti, naravno u razgovoru i opuštenoj komunikaciji sa svojim brojnim prijateljima i poznanicima.

Za svaki dan po odelo

- Volim da se družim sa ljudima, bez obzira na moje godine, živim sportski i posećujem gotovo sve sportske priredbe i volim da sam u toku. Kad god se za to ukaže neka zgoda, obučem neko od svojih odela, imam ih za svaki dan po jedno, a od trenutnog raspoloženja zavisi koju ću boju odabrati, imam ih i belih svečanih i crnih, i bordo,zelenih, ali i svih ostalih boja... Cipele naravno idu u skladu sa odelom, a tu je i neki šešir, da utisak bude kompletan, šeretski - kaže Aleksandar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online