Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.02.2017.
11:12
Vestionline A

Žena koju je brat zlostavljao gostovala na Pinku: Silovao me od pete do sedme godine

"Ne živim ja u prošlosti, prošlost živi u meni... To je problem... Sećam se svega kao da sam imala 15 godina, svakog detalja... A to se dešavalo od moje pete do sedme godine... Jednog dana majka je ušla u sobu i to je prestalo" u suzama je ispričala 39-godišnja žena koju je kao devojčicu od 6 godina silovao rođeni brat.

pixabay.com
Žena ostavila sve goste u studiju u šoku

Ona se pre par dana javila telefonom u Jutarnji program Pink televizije dok je gostovao advokat koji je govorio o krivičnom delu incesta i uživo ispričala svoju stravičnu sudbinu kakvu Srbija skoro nije čula.

Jutros se pojavila u Jutarnjem programu gde je sa zamagljenom slikom lica i bez otkrivanja identiteta, sa gledaocima podelila svoju strašnu životnu priču.

- Zvala sam vas da to izbacim iz sebe, ne može mi niko pomoći... Nekad osetim kao da se to sad dešava, a bilo je pre 33 godine. Moja majka je bila jako stroga žena, otac nije znao... Kad je ušla u sobu i zatekla brata kako mi sve to radi... Sećam se samo batina, strašnih batina koje je dobio... Otac nikad nije saznao i tražila je da to zauvek ostane tajna između nas troje - ispričala je drhtavim glasom i nastavila:

- Moj brat je bio zatvorena osoba, imao je drugove, ništa pozitivno o njemu nemam da kažem. Imao je devojku s kojom je kasnije dobio i sina i koju je ostavio. Kako sam čula od rođaka, danas ima četvoro dece, od toga dve ćerke - ispričala je ona.

Tu je zaćutala, a zatim nastavila drhtavim glasom:

- Mislim na njih... ponekad se pitam da li se i njima događa to što se meni događalo - kazala je objasnivši da se kad-tad sve sazna kao "što se meni dogodilo"... Ali šta ja imam od toga, zapitala se odgovarajući na pitanje da li je razmišljala o tome da li bi on trebalo da odgovara za ono što joj je učinio.

- Moj problem je moja bol. Da li mislite da će rešiti probem ako ga strpam iza rešetaka. Neću, naneću bol njegovoj deci, a ja i dalje ostajem ista. Moja bol ostaje ista. Ono što je on napravio od mene svojim sopstvenim rukama - nastavila je žena.

Sakrivanje identiteta zbog straha od otkaza

Na pitanje voditeljke Jovane Joksimović zašto ne želi da pokaže lice na tv-u, rekla je: "Zato što sam podstanar i znam da bih sigurno dobila otkaz. U nama ipak teče balkanska krv - nastavila je.

Na njen odgovor, reagovala je voditeljka Jovana, koja joj je rekla da je posle njenog uključenja u program, zvalo puno ljudi koji žele da joj pomognu.

- Niko vas ne osuđuje, koleginice i kolege su plakali dok su gledali snimak. Vi ste hrabra žena - rekla je Jovana, u studiju u kome su bili i aktivisti organizacija za pomoć ženama koje trpe nasilje.

- Ja plačem kod kuće... Ja sam rupa, prazna rupa, bez emocija, bez cilja... Zagazila sam 40. godinu i imam samo pet razreda osnovne škole, a volela bih da 50 odsto manje znam o životu nego što znam  - rekla je dodavši da nikome ne želi životno iskustvo kakvo, nažalost, ima ona.

Nijedna žena ne sme da se plaši muškarca

Pokušaj prisutnih aktivista da je ohrabre rečima da može da se izbori sa traumom, presekla je rečima:

- Lako je tešiti. Gledajmo istini u oči, možemo polemisati ali verujte teško je ubediti ženu poput mene. Poenta moje priče ja da nijenda žena ne sme da se plaši muškarca, mora da savlada strah. Nekada je bilo oko za oko zub za zub i jedino je to urodilo plodom, ali ja to ne želim ni sada jer mi je on brat - rekla je gošća.

Voditeljka je na ove reči zaćutala a zatim joj rekla da će joj proslediti telefene svih osoba koji su se javili za željom da pomognu.

- Šta ću ja njima - kratko je rekla zlostavljana žena na kraju emisije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online