Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.09.2017.
16:11
J. Arsenović - Vesti A

Zadruga dno dna: I majmuna ugurali u jazbinu

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović obrušio se na Dveri i njihovog lidera zbog pokretanje peticije da se zabrane svi rijalitiji, uključujući i "Zadrugu" u koju je balkanski medijski mogul uložio mnogo novca.

youtube.com/Balkan Channel

Za razliku od Mitrovića, čije se obraćanje emituje na svakih sat vremena u sklopu vesti TV Pink, izjava Boška Obradovića kao svojevrsni odgovor nije dobila prostor na ovoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Prenosimo u celosti obe izjave, a sami procenite ko je u pravu.

Željko Mitrović: Moj majmun je pametniji

"Poštovana gospodo iz Dveri, kako je cela Srbija juče videla kako je jedan običan majmun ispao pametniji, mudriji ali i lucidniji od svih vas iz vaše cenjene partije, koja je istini za volju manja i od broja učesnika u rijalitiju "Zadruga" i sa sve kafe-kuvaricama može stati u jedan malo veći kombi želim da vam napišem i dam par dobronamernih saveta kako sledeći put ne bi bili predmet podsmeha cele Srbije!

Z. K. Munja

Prvo vi koji bi da ukidate, streljate i palite morate da znate da takve ambicije nemaju više ni životinje, a ni majmun koji je juče pokazao celoj Srbiji da je šarmantniji i pametniji od svih vas zajedno uključujući i vašeg nemuštog vođu Boška Obradovića koji još uvek onako uniformisano neinformisan jeftino ulickan nije razumeo da rijaliti programi postoje i u Nemačkoj i u Americi i u Rusiji i u Kini.

Ja lično razumem da je Boškić nervozan jer su ga juče navukli kao majmuna i da je kao takav mogao da možda i uđe u "Zadrugu" u kategoriji primata, ali nažalost mi majmuna u "Zadruzi" već imamo tako da Boškić mora da se prvo dokaže da će kao zadnja "Sojka" pisati saopštenja o stvarima koje se nisu desile, a politički pridikovati onima koji svoje poslove u potpunosti usklađuju sa savremenim svetom!

Ja takođe razumem da je termin "savremeni svet "za Boškića užasavajući jer bi Boškić da pogasi i televizije i rijalitije i telefone i internet i novine i radio stanice i neistomišljenike, ali i sve ljude slobodnog duha, a posebno one koji vole životinje i na opšte zaprepašćenje svih zveri iz Dveri ne uvode ljudske bebe u rijaliti!

Željko Mitrović, ljubitelj i ljudi i životinja"

Boško Obradović: Prikrivaju "političku zadrugu" sa Haradinajem

"Ono što sigurno znam je da ja neću u Vučićevu i Mitrovićevu zadrugu, ali Željko Mitrović hoće u zatvor.

Tanjug

Uniziti i obljutaviti još jednu tradicionalnu srpsku instituciju kakva je zadruga – samo je još jedan u nizu poteza aktuelne medijske i političke vlasti kojim se ponižava sve što je srpsko, normalno i tradicionalno u Srbiji. Svi mi pomalo jesmo i bićemo majmuni sve dok dozvoljavamo da nas takvima prave (za)drugari Željko Mitrović i Aleksandar Vučić. Umesto da je u zatvoru i da su svi rijaliti programi u Srbiji zabranjeni a PINK-u oduzeta nacionalna frekvencija – politički preletač Željko Mitrović radi šta hoće, bahati se i bogati a ne plaća porez državi i plate zaposlenima. Dok za sve to vreme koristi televiziju sa nacionalnom frekvencijom (koja je javno a ne privatno dobro) za besomučne i uvredljive lične napade na političke protivnike vlasti, nadležno državno regulatorno telo za elektronske medije ćuti.

Dok su građani Srbije bombardovani novim rijaliti šouom koji prelazi sve granice morala i smisla – naša vlast ulazi u "političku zadruguˮ na Kosovu i Metohiji sa ratnim zločincem Ramušom Haradinajem. To i jeste glavna uloga još jednog od zadrugara u ovom poduhvatu, Željka Mitrovića: da se narod anestezira besmislenim i umobolnim medijskim sadržajima dok nam vlast radi šta hoće. Ono što sigurno znam je da ja neću ući u ovu Vučićevu i Mitrovićevu zadrugu sa Ramušom Haradinajem, ali Željko Mitrović hoće u zatvor.

Željko Mitrović je verni sluga svih režima od JUL-a, preko DOS-a, do SNS-a. Ključni znak da su se prave političke promene konačno desile u Srbiji biće onaj dan kada Željko Mitrović završi u zatvoru, a njegova televizija u sramnoj istoriji moderne moralne prljavštine, kiča, šunda, prostakluka i neviđene medijske prostitucije. Nema političkih promena bez promene sistema. A u medijskom srcu korumpiranog, lopovskog i prostačkog vladajućeg režima nalazi se TV PINK i Željko Mitrović.

PINK je za Vučića nova TV Bastilja. Ispiranje mozga građana Srbije koje na TV PINK traje 24 sata dnevno je žila kucavica ove vlasti. Vučić ne postoji bez rijaliti hleba i igara, i projekcije ružičaste stvarnosti sa TV PINK, Jer, ne zaboravite njegove istorijske reči koje je svojevremeno izgovorio gostujući na zadrugarskoj TV HEPI pre nekoliko godina: "PAROVI, JA, PA PAROVIˮ. To je slika ove vlasti, to je način njihove vladavine, to je ona propast Srbije koju moramo zaustaviti, ako ne želimo da nas i dalje sve zajedno (za)drugari Željko Mitrović i Aleksandar Vučić prave majmunima."
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online