Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 17.09.2017.
17:17
J. Arsenović - Vesti A

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Svakodnevnica u Srbiji sve tužnija

Ko se u subotu zadesio u Srbiji i bio u prilici da prati njene medije i predstavnike vlasti i opozicije dugo bi ostao u košmaru ako dolazi iz iole pristojno uređene zemlje. Pritom, ništa mu ne bi bilo jasno osim što bi imao utisak da se nalazi u jednom izistinskom rijalitiju u kojem su glavne uloge dodeljene vlasniku jedne TV s nacionalnom frekvencijom, predsedniku države, bivšem haškom optuženiku, ali i ubijenoj pevačici i njenom suprugu Zoranu Marjanoviću, učesniku rijalitija Zadruga, a potom i osumnjičenim za ubistvo.

youtube.com/Zadruga Official
Sunovrat radikalskog lidera: Vojislav Šešelj u rijalitiju Zadruga

Da i od dna ima dublje pokazao je i ulazak lidera radikala Vojislava Šešelja u Zadrugu, koji se uključio u trend potpune tabloidizacije zločina u Borči i to pošto se "ispovedio drvetu mudrosti"?!
- Uhapsili su Marjanovića, izgleda da je policija našla tragove njegovog DNK na donjem vešu njegove supruge. Sumnjam da je on ubica, pre mislim da je pomagač nekome u krugu svoje porodice. Danas je njegov otac prvi put progovorio o motivu ubistva, a to je navodni ljubavnik nastradale žene - rekao je Šešelj.

- To je potpuna katastrofa. To su odvratne stvari sa ivice društvenog života - rekao je sociolog Jovo Bakić kad smo mu opisali ko je sve gostovao, a ko je sada glavna zvezda pomenutog rijalitija.

Ali hapšenje Zorana Marjanovića, koji je samo nekoliko sati nakon što je privremeno napustio Zadrugu priveden u policiju zbog sumnje da je ubica, komentarisao je i predsednik Srbije. Aleksandar Vučić se založio za najstrožu kaznu, a onda ničim izazvan opisivao stravičan izgled pre godinu i po dana ubijene pevačice.

- Da vi vidite samo slike glave te nesrećne žene, dakle to je lobanja probijena ko zna koliko puta, to je nešto zastrašujuće. Takvi monstrumi zaslužuju najstrožu i najstrašniju kaznu. I za mene je zastrašujuće kad neko pokušava da pravi i da pruža simpatije onima koji su bukvalno majci svog deteta probili lobanju na ne znam koliko mesta - rekao je Vučić.

O Šešeljevom "ispovedanje" drvetu, skandalu ispred zgrade Pinka, otkud lisice kad fale dokazi i mnogim drugim analizama i komentarima  saznajte u štampanom izdanju Vesti i na VESTI-DIGITAL:

"Vesti", novine vaše porodice i vaše otadžbine, biće sada 24 časa sa vama.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online