Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.10.2017.
05:12
Ž. Marković - Vesti A

Jadrankina neobična energija: Nevidljive sile u rukama

Jadranka Alavanja (50) iz Lucerna poseduje unutrašnju energiju, koju lekari ne mogu da objasne, a da nije "kao sav ostali svet" njeni su roditelji primetili još u ranoj mladosti. Ova žena rodom iz Vukovara, u Švajcarskoj živi od 1990. godine i trenutno radi kao kasirka u samoposluzi firme COOP.

Ž. Marković
Kese lepi na zid: Jadranka Alavanja

Mnogi kupci su iznenaneđeni kada plastičnu kesicu koju im doda nikako ne mogu da odvoje od njene ruke za koju kao da je zalepljena.

- Još kao dete, imala sam možda šest godina, doktor je rekao mojoj majci da sam "čudo od deteta" i da imam energiju koju on ne može da objasni. Još tada sam osećala da imam toplotu u rukama, ali nisam obraćala pažnju, uvek sam se ponašala normalno, igrala s decom fudbal, šah, bila u diskotekama, sve potpuno normalno - priča nam sagovornica dok sedimo u njenom stanu u kojem živi sa sinom Igorom (13).

Ž. Marković

Detektivka

Od kako je došla u Švajcarsku Jadranka je radila u kuhinji i servisu, pa kasnije u staračkom domu. U Švajcarskoj je završila i nekoliko kurseva vezanih za medicinu. Interesantno je da je završila i kurs za privatnog detektiva, pa se ponekad bavi honorarno i tim poslom.

- Ovde je počelo kad sam htela da dodam kese kupcima na kasi. Izvučem kesu iz rafa, a ona se sva zavije oko moje ruke, tako da kupci imaju problema da je skinu. Onda sam probala da prazne kese prilepim na zid i zaista i te kese kao nekom magijom tako stoje zalepljene za zid. Bila sam kod doktora ovde i on je pismeno potvrdio da imam svojevrstan naboj elektriciteta u rukama i da su veoma vruće.

Jadranka je primetila da pozitivno deluje na ljude u svojoj blizini. Kad sina Igora zaboli glava ili neko drugo mesto na telu, samo stavi ruku na to mesto, drži nekoliko minuta i bol jednostavno nestane.

Uplašila se elektroda

Jadranki su doktori predložili i dali uput da ode na Institut u Frajburgu, da se tamo kontroliše, ali ih nije poslušala.
- Uplašila sam se svih onih elektroda koje za ta testiranja stavljaju na glavu i telo i jednostavno - nisam smela da odem.

- Ali ja ne lečim ljude, imam svoj posao u COOP, samo me zanima šta je to, od čega dolazi. Bila sam ovde kod jednog fizioterapeuta koji ima aparat za snimanje energije koju ljudsko telo emituje i kad je pogledao moju sliku rekao mi je da se ona razlikuje od slika svih njegovih pacijenata. Bila sam i kod troje specijalista i rekli su mi da je to nešto između fizike i više sile, nisu mogli da mi objasne baš sve - kaže Jadranka Alavanja.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online