Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.10.2014.
12:39
Sponzorisani tekst A

Predstavljena platna SuperKartica - Svuda plaća, još više vraća!

SuperKartica, najveći program lojalnosti na domaćem tržištu, je u saradnji sa Sberbankom Srbije predstavila platnu SuperKarticu. Na svečanom koktelu, koji je organizovan ovim povodom, predstavljene su pogodnosti za potrošače u okviru platne SuperKartice. Odloženo plaćanje do 45 dana i kupovina do 12 rata bez kamate, kao i mogućnost sakupljanja do tri puta više bodova u mreži partnera IDEA, Roda, Merkator, NIS Petrol, Sberbanka, DDOR Novi Sad i Telenor samo su deo benefita koje korišćenje ove platne SuperKartice omogućava potrošačima.

Kartica koja svuda plaća, a još više vraća (sleva): Jovan Solomon, direktor društva Superkartica, Mladen Vasić, direktor Direkcije za marketing NIS, Aleksandar Seratlić, direktor društva Merkator S, Valerij Ovsjanikov, Predsednik Izvršnog odbora Sberbanke Srbije 

Platna Superkartica pripada prestižnom programu MasterCard World i namenjena je svim potrošacima, članovima SuperKartica programa lojalnosti. Za izdavanje kartice potrebno je podneti zahtev u bilo kojoj od ekspozitura Sberbanke Srbije ili putem interneta na www.superkartica.rs. Limit potrošnje se određuje pojedinačno na osnovu potreba, mogućnosti i zahteva svakog korisnika, a sama kartica pored plaćanja omogućava veće uštede u mreži partnera, u odnosu na postojeću SuperKarticu. Ukupna ušteda koju potrošači mogu ostvariti korišenjem platne SuperKartice u mreži partnera je značajna za kućni budžet i iznosi 6% za potrošnju u IDEA, Roda i Merkator objektima, kao i do 5 dinara uštede po litru goriva na NIS i Gasprom benzinskim stanicama. Osim toga, platna SuperKarticu vraća i 0,5% ukupne potrošnje na bilo kom drugom prodajnom mestu van mreže gore navedenih partnera.


„Od danas, potrošači u Srbiji korišćenjem platne SuperKartice imaju mogućnost da svakodnevno ostvaruju značajne uštede kupovinom roba i usluga i time osetno rasterete kućni budžet. Platna Superkartica donosi na tržište Srbije niz inovativnih funkcionalnosti kao što su osiguranje, beskontaktno plaćanje i plaćanje putem Interneta. Ova kreditna kartica pomera granice raspoloživih finansijskih usluga za korisnike i značajno menja iskustvo potrošača za obavljanje finansijskih transakcija. Najvažnije je istaći da ova kartica štedi novac, a pogodnosti uštede će u narednom periodu biti samo brojnije i raznovrsnije“, izjavio je Valerij Ovsjanikov predsednik izvršnog odbora Sberbanke u Srbiji.


„SuperKartica omogućava beskontaktno plaćanje na 2,5 miliona lokacija i standardno plaćanje na 36,9 miliona prodajnih mesta u svetu, kao i plaćanje na internetu. Naša inovativna platna rešenja prate korak savremenog potrošača i stoga nam je izuzetna čast da budemo deo programa koji takođe ima za cilj da potrošačima unapredi iskustvo kupovine“, izjavio je Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za balkanski region.


„Prvo smo sа nаšim pаrtnerimа uveli SuperKаrticu nа NIS Petrol benzinskim stanicama, pа potom i u nаšu premijаlnu mrežu GAZPROM. Danas svаki naš peti potrošač kupuje gorivo koristeći SuperKаrticu. Više od 116.000 njih svаkа tri mesecа nа nаšim stanicama ostvaruju mogućnost zа dodаtne pogodnosti u okviru ovog jedinstvenog progrаmа nаgrаđivаnjа. S obzirom na tako dobre rezultate, a imajući u vidu i regionalno širenje NIS-a, nema razloga da već početkom sledeće godine nаšim potrošаčimа u regionu ne ponudimo sve pogodnosti SuperKаrtice“, rekao je Mladen Vasić, direktor Direkcije za marketing u NIS-u.


„SuperKartica svakom potrošaču nudi mnogobrojne pogodnosti, koje kupovinu čine lakšom i povoljnijom u okviru široke mreže partnera. Bodove, ali i ostale pogodnosti, na našoj platnoj SuperKartici sada možete ostvarivati u svim IDEA, Roda i Merkator maloprodajnim objektima širom Srbije. Zanimljivim i inovativnim idejama, kao i snažnom podrškom svih partnera programa lojalnosti, pogodnosti za potrošače se neprestano razvijaju, a sve se to radi u cilju prilagođavanja potrebama potrošača i savremenom načinu života“, istakao je Jovan Solomun, direktor društva SuperKartice.


SuperKartica predstavlja jedinstveni program lojalnosti koji se zasniva na saradnji najjačih kompanija u Srbiji (Mercator-S, NIS Petrol, Gazprom, Sberbanka, DDOR osiguranje, Telenor i McDonalds). Široka mreža prodajnih objekata, kao i široka lepeza usluga u okviru kojih se koristi SuperKartica čini ovaj program posebnim. Za nešto više od godinu dana, svaki peti stanovnik Srbije je uključen u program SuperKartice. Za to vreme je ostvareno više od 37 miliona kupovina sa provučenom SuperKarticom u više od 700 maloprodajnih objekata partnera programa širom Srbije. Više informacija o novim pogodnostima koje nude partneri, kao i u celokupnom programu lojalnosti, nalazi se na web adresi www.superkartica.rs.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online