Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.11.2017.
21:00
N. S. Preradović - Vesti A

Stanovi po meri kupca u Beogradu

Dosledno Energoprojektovoj poslovnoj kulturi i odgovornosti prema kvalitetu, naša strategija na projektu ENERGOPROJEKT SUNNYVILLE je da, posle nekoliko decenija, na području Višnjičke banje ponovo ponudimo stambeni kompleks visokih urbanih i arhitektonskih standarda.

Promo

Namenjen je korisnicima svih generacija koji zbog buke i zagađenosti žele mirnije mesto za život i zdravo okruženje, budućim stanarima koji će u našem kompleksu pronaći privatnost, komfor i toplu atmosferu.

Kompleks je smešten na vrhu padine odakle se pruža najlepši pogled na reku i obrise grada.
Na raspolaganju je ukupno 215 stanova različite strukture od garsonjera do petosobnih, površine od 28 do 160 m2, 9 lokala i 232 garažna mesta u podzemnoj garaži.

Kao što se od Energoprojekta očekuje, koncepcija projekta zasnovana na principima zelene gradnje: zdravo životno okruženje, manja potrošnja energije, dugotrajnost i efikasnost (projekta, gradnje, upotrebe).

Moderno stanovanje

- Urbani kompleks sa obezbeđenim komforom koji pruža prateći sadržaji; lokali u delu prema ulici predviđeni za kafe- restorane, radnje, uslužne delatnosti
- Ulaz u podzemne garaže direktno sa pristupne saobraćajnice Nova 7; isključenje saobraćaja unutar Bloka, eliminisanje buke i zagađenja u zoni stanovanja
- Izuzetno partnerno uređenje, komforan pristup objektima, potpuna pristupačnost za hendikepirana lica i dečja kolica; mogućnost grejanja kolsko/pešačkih komunikacija u zimskom periodu, vredan arhitektonski dizajn objekata sa bogatim zelenilom unutar i oko kompleksa

Promo

Visoki standardi zvučne i termičke izolovanosti svakog stana posebno kao i prema spoljnom okruženju obezbeđuju potpun komfor budućim korisnicima. Visina plafona je 2,70 metara, izuzetna osvetljenost prostora, veliki prozori i niski parapeti, PVC fasadna stolarija sa niskoemisionim staklom, regulacija grejanja u stanovima termo-ventilima, optička mreža do krajnjeg korisnika što omogućava najsavremeniju digitalnu tehnologiju distribucije širokopojasnih Triple-play servisa telefon/internet/televizija, završne obrade stanova višeg i srednjeg nivoa.

SUNNY LUX- stanovi sa direktnim pogledom na reku
Unutar kompleksa se posebno izdvajaju stanovi koji pružaju izuzetan doživljaj svojim jedinstvenim pogledom na panoramu Dunava i obrise grada.

Projektovani su sa velikim staklenim površinama čime je omogućeno da se iz tople kućne atmosfere prati tok reke u daljini.

Stanari koji sebi priušte ovu privilegiju dobijaju i viši nivo završnih obrada (aluminijumsku stolariju, staklene ograde...)

 

Gradiće se i osnovna škola

Zelene površine između stambenih blokova dokazuju da se o ekologiji i te kako vodilo računa.
Osim stanovanja u otvorenim blokovima, duž ulice Slanački put predviđaju se i objekti za poslovanje, a u srcu naselja je predviđena i osnovna škola. Naselje je jednostavno rečeno, osmišljeno da budućim stanarima omogući lako ispunjavanje svakodnevnih obaveza i potreba.

Komfor stanara

Promo

Reč je o objektima spratnosti manje od uobičajene za savremene gradske blokove (P+3+Pk).
Savremena organizacija stanova, fleksibilnost prostora, maksimalna funkcionalnost stanova u smislu dobre proporcije prostorija, minimlane površine komunikacija unutar stanova.

Gotovo svi stanovi sadrže i pokrivenu terasu koja budućim stanarima pruža poseban kvalitet života u ovako mirnom i prijatnom okruženju. U objektima su projektovane stanarske ostave što predstavlja dodatni kvalitet budućim korisnicima s obzirom na manje kvadrature stanova. Na raspolaganju je liftovska veza nadzemnih etaža sa garažom i stanarskim ostavama. Stanovi u prizemlju su malim "baštama" učinjeni atraktivnim pošto ovakvih jedinica ima malo u Beogradu.

Kontakt

Završetak radova i useljenje je planirano za decembar 2017. godine. Kontakt: prodaja@energoprojekt.rs

website - www.energoprojektsunnyville.rs

Kvalitet lokacije i okruženje

Promo

Pored kvaliteta koji poseduje sama lokacija, posebno treba naglasiti razvojni potencijal okolne zone: uređenje obale reke Dunav, potez uz Višnjičku ulicu- novi Big fešn centar, Ada Huja kao značajni komercijalno-zabavni gradski prostor u budućnosti, SMT koji će predstavljati brzu i udobnu vezu sa drugim delovima grada i izlazak na važne koridore.

Buduće gradsko naselje Višnjičko polje se gradi na 11,5 ha neizgrađenog zemljišta na padini prema Dunavu, s desne strane Slanačkog puta.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online