Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 26.03.2018.
14:30
Vestionline A

Podrška razvoju franšizinga u Srbiji

Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovale su nastup srpske privrede na 37. međunarodnom sajmu franšizinga "FRANCHISE EXPO" u Parizu, koji se održava od 25. do 28. marta.

pks.rs
Sajam franšize u Parizu

Srbija drugu godinu zaredom ima svoje predstavnike na ovoj prestižnoj manifestaciji na kojoj će biti organizovana i zvanična prezentacija srpske privrede, bilateralni razgovori sa potencijalnim partnerima, kao i sastanci sa predstavnicima međunarodnih asocijacija za franšizing.

"FRANCHISE EXPO"  predstavlja najveći evropski skup posvećen preduzetništvu, uspostavljanju i širenju poslovnih kontakata, a odlična je prilika za firme iz Srbije da predstave svoju ponudu i upoznaju se sa inovativnim poslovnim idejama i savremenim trendovima razvoja franšiznog poslovanja.

Srpska privreda predstavlja se u okviru Nacionalnog paviljona,  biće organizovano zvanično predstavljanje Srbije, bilateralni razgovori sa inostranim partnerima, sastanci sa međunarodnim asocijacijama za franšizing - Svetskom franšiznom federacijom (WorldFranchiseCouncil), Evropskom federacijom za franšizing (EuropeanFranchiseFederation), Francuskom asocijacijom za franšizing (FrenchFranchiseFederation), kao i sa nacionalnim asocijacijama Hrvatske, Grčke, Španije, Brazila, SAD.

Na sajmu učestvuje više od 560 izlagača, od kojih 140 prvi put izlaže na "FRANCHISE EXPO".

Biće održano više od 150 radionica i edukacija tokom četiri dana trajanja sajma, kao i besplatan konsalting svetski poznatih stručnjaka za franšizing.

pks.rs

Statistike pokazuju da "FRANCHISE EXPO" poseti preko 35.000 posetilaca, predstavnika nacionalnih i međunarodnih asocijacija i eksperata.

Na ovom mestu, 75 odsto izlagača sklopi direktne ugovore sa kandidatima firmama (primaocima franšize). Na Sajmu franšize u Parizu ove godine učestvuju i Nacionalne asocijacije za franšizing iz SAD, Rusije, Brazila, Kanade.

PKS duže od decenije realizuje veliki broj aktivnosti na podizanju svesti preduzetnika o prednostima i potencijalu franšiznog poslovanja.

Komora organizuje seminare, edukativne radionice, konferencije, nacionalne sajmove, pruža besplatne konsultacije i pravnu pomoć, a veoma je aktivna i na polju jačanja međunarodne saradnje sa ciljem veće prepoznatljivosti srpskih brednova i  prodaje poslovnih koncepata u inostranstvu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online