Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 27.06.2011.
02:48
Beta A

Kosor: Preduzeti sve da Paravinja bude izručen Hrvatskoj

Premijerka Hrvatske Jadranka Kosor razgovarala je sa ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem o tome da se preduzme sve da Dragan Paravinja bude izručen Hvatskoj i da za ubistvo maloletne Antonije Bilić odgovara pred hrvatskim pravosuđem.

Jadranka Kosor
 

Portparol Vlade Mladen Pavić izjavio je agenciji Hina da je Kosor s ministrom pravosuđa razgovarala odmah po objavljivanju vesti da je Paravinja na ispitivanju u policiji Republike Srpske u Banjaluci priznao ubistvo 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, a njeno telo bacio u reku Krku. Bilić je poslednji put viđena 7. juna kada je stopirala na mostu preko reke Čikole.


Županijsko državno tužilaštvo u Splitu saopštilo je da je zatražilo istragu protiv Paravinje zbog sumnje da je pokušao da siluje 25-godišnju autostoperku kod Omiša u junu 2010.


Ta devojka je prepoznala Paravinju po fotografijama koje su poslednjih dana objavljene u medijima i to je prijavila policiji.

Istražni sudija u Splitu je doneo rešenje o sprovođenju istrage i određivanje pritvora, saopštilo je tužilaštvo.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.06.2011. 05:30
Ако је држављанин Србије онда не може бити изручен.Уосталом он је био на међународној потерници јер га Србија терети за силовање,али га браћа хрвати нису хапсили и изручили Србији па им се то обило о главу,НАЖАЛОСТ.
Ponedeljak 27.06.2011. 07:36
Mislim da moze advekvatno suđenje imat i u RS gdje je isto pocinio zlocin , pa nek mu se i za za zlocin iz Hr, sudi i u RS . Al kako god ovaj ga je gadno nadrljo a u koji god zatvor da uđe .
Ponedeljak 27.06.2011. 08:22
Непостоји адекватна казна за овог монструма,где год да му суде,али суђењем у 'Рватској,би лепо упаковали све нас у исти кош са овим кретеном,по систему ево,такви су сви они.Питам се само,како би правосуђе кроасана реаговало да је обрнута ситуација,сећам се оног зиковца словенца који је нашу девоју и силовао и запалио,несећам се тачно како се завршио случај али знам да је било натезања и затезања.Лично изражавам дубоко саучешће породици ове јадне девојке,имам сина тих година,и веома ме додирнула ова вест.Нема довољно правичне казне за силовање,једино се надам да ће по добром обичају имати адекватан третман од осталих осуђеника,јер такви су и тамо у затвор дно дна.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online