Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 01.07.2011.
13:49
Srna A

Paravinja odbija detektor laži

Hrvatski istražioci, koji bi danas trebalo da ispitaju Dragana Paravinju, pokazivaće mu fotografiju po fotografiju i pitati da li je to mesto na koje je bacio telo Antonije Bilić da bi ga onemogućili da odgovara kako se "ničega ne seća".

Dragan Paravinja

Prema nezvaničnim saznanjima, policija u istrazi sve više sumnja u Paravinjin iskaz, jer on uporno izbegava da se podvrgne detektoru laži, javili su hrvatski mediji.

Intenzivna potraga za telom 17-godišnje Antonije Bilić danas će biti nastavljena. Potraga, u kojoj je učestvovalo 160 ljudi, prekunuta je juče popodne.

Najnoviji trag je pronalazak ženskih gaćica koje su poslate na veštačenje da bi se utvrdilo pripadaju li nestaloj Antoniji.

Ali, ovo otkriće ne mora ništa da znači, s obzirom na to da su tokom potrage pronađeni mnogi predmeti i komadi odeće, ali nijedan nije doveden u vezu sa njenim nestankom.

Krka više nije jedino mesto policijske potrage za telom Antonije Bilić iako su juče čitav dan Manojlovačko jezero i područje oko hidroelektrane Miljacka pretraživale elitne antiterorističke jedinice iz nekoliko hrvatskih gradova.

Akcija je počela u Lici, u Gračacu, što bi moglo da znači da se Paravinjin iskaz o bacanju tela u reku dovodi u sumnju. Od Krke za koju su nakon priznanja bili uvereni da se nalazi telo, pretragu su usmerili kilometrima daleko, na akumulaciono jezero kod Gračaca gde se, prema tahografskim zapisima, zaustavio kamion.

"Kroacija tajms" piše da je britanska kompanija "Dilmems" koja posluje sa revolucionarnim novim tehnologijama praćenja, besplatno ponudila usluge policiji koja traga za nestalom maloletnicom.

Porodica Bilić i dalje veruje da je njihova Antonija živa. Juče su putem Fejsbuka apelovali da im javnost i dalje dojavljuje informacije u vezi sa njenim nestankom.

Hrvatski istražni organi danas bi trebalo da saslušaju Dragana Paravinju zbog ubistva Antonije Bilić iz Drniša, nakon što je ministar pravde BiH Bariša Čolak odobrio zahtev iz Zagreba.

Osnovni sud u Sokocu raspisao je 2005. godine poternicu za Paravinjom zbog optužbi da je 2002. godine silovao devojku u Istočnom Sarajevu. Poternica za Paravinjom je raspisana tri godine nakon što je počinjeno silovanje u Istočnom Sarajevu jer se on nije pojavljivao na suđenju.

Ministarstvo pravde Srbije saopštilo je da će najkasnije u ponedeljak, 4. jula, podneti zahtev za izručenje Paravinje, ali će se saglasiti da on bude izručen državi gde je počinio teže krivično delo. U Srbiji je za Paravinjom raspisana međunarodna poternica zbog silovanja i pokušaja silovanja, a u Hrvatskoj zbog ubistva 17-godišnje Antonije Bilić.

POVEZANE VESTI

Petak 01.07.2011. 15:33
Zasto uopste i pravite reklamu ovom degeneriku? Treba mu otseci jajca i staviti ga u zatvor s pederima.
Nedelja 03.07.2011. 02:06
Staviti manijaka na struju i priznace sve.
Subota 09.07.2011. 18:48
jaja ubaciti u stegu. priznace bez detektora.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online