Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 09.08.2012.
09:20 >> 09:35h
Slobodna Dalmacija A

Hrvati napali voditeljku zbog greške i "pravednog rata"

Voditeljka HTV, Borka Juras Slamić, tokom prenosa "proslave Dana domovinske zahvalnosti" u Kninu, zbunila se, a to joj kolege nisu oprostile, pa danima pune novinske stupce o navodnoj "neprofesionalnosti" i propustu.

Ključna poruka iz Knina : Hrvati vodili "odbrambeni i pravedan rat"
 


"Borka Juras Slamić celi dan je, videlo se to, marljivo pripremala svoje javljanje s Kninske tvrđave, naučila tekst napamet, a onda krenula: "Hrvatska je ponosna na svoje branitelje koji su joj doneli pobedu u (tu je već usporila ) obrambenom i …"I - šta? Recite, Borka! Reporterka za specijalni zadatak zastala je da bi pogledala u papir koji je držala u ruci: 'pravednom ratu'", piše "Slobodna Dalmacija"

U svom komentaru na sajtu "Slobodne Dalmacije", novinar Sandro Poguz, prebacuje svojoj koleginici ovim rečima " kako onda, k vragu, zaboraviš ključnu poruku: da smo se pravednički branili. Borka, ah Borka, pa je li to nama naša borba dala?"


Isti sutor navodi da je "novinarka mogla i bez tog papira nešto "iskemijati", ali s obrambenim i pravednim ratom nema improvizacije."

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.08.2012. 09:59
Za zapadni svet je i rat u Avganistanu pravedan...i u Libiji.....i u Siriji su odredili sta je pravedno a sta nije.....oni pustaju kisu i oni znaju kada treba...taman posla da neko razmisli da li je pravedno u jednom veku porusiti tri puta sve sto je Srpsko na jednoj teritoriji...izivljavati se uz pomoc Austrije i Nemacke u Prvom ratu....sa tim istim pobiti sve sto je Srpsko u Drugom i na kraju uz pomoc iste ekipe zavrsiti posao u ovom....tri puta u jednom veku...i na kraju reci....bio je to pravedan rat....za kretena je svaki kreten normalan...
Četvrtak 09.08.2012. 11:44
Како је живети на костима једног народа, како је то имати концентрационе логоре за истребљење деце, како је то имати затравњене гробнице, јаме пуне лешева, и на крају етнички чисту канибалистичку државу засновану на геноциду над Србима, Јеврејима и Ромима то знају само хрвати, најмизернија психопатска врста масовних убица које је икад егзистирала на овој планети!
Četvrtak 09.08.2012. 10:30
Verujem da negde u dubini duse ni oni sami ne veruju u ovo sto pricaju, zato ovakva reakcija. Podseca me na vatrenog ateistu koji na sam pomen Boga krece da porice njegovo postojanje. Na taj nacin on ne zeli da druge uveri u to, nego da ubedi sebe. Umesto da ovo bude jedan obican lapsus, koji bi bio zabavan na youtube-u par dana, odmah je izazvao burne reakcije. Borka kako si smela da zaboravis da je to bio pravedan rat protiv veliko-srpskog agresora i cetnickog zavojevaca? Kako smes da zaboravis da nam je nasa borba dala etnicki cistu Hrvatsku? A i interesuje me sta bi se desilo kada bi mi nasu borbu na Kosovu nazvali pravednom borbom protiv terorizma?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online