Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 14.11.2015.
13:56 >> 15:17h
Vestionline A

Bošnjački portal slavi pokolj u Parizu: Radosna vest za sve muslimane!

Islamistički internet portal "Vijestiummeta" objavio je tekst u kome slavi krvoproliće u Parizu rečima da je to "radosna vest za sve muslimane".

printscreen
Ovako izgleda tekst na pomenutm sajtu

Internet portal na bošnjačkom jeziku koji podržava Islamsku državu "Vijestiummeta" izveštavajući o napadima je naveo da se radi o "radosnoj vesti za sve iskrene muslimane!".

U toj vesti navodi se da su teroristički čin izvela desetorica napadača "ubijajući nevernike Francuze'" uz poruku da će ista sudbina zadesiti sve oni koji se bore protiv muslimana.

Takođe, ovaj portal piše da "zahvalnost pripada samo Alahu i da je juče izveden veliki napad sa oko 10 napadača na mušrike Francuze".

Dodaje se da su "napad izvela braća koja su bila naoružana eksplozivnim pojasevima i raznim oružjem ubijajući na desetine mušrika Francuza".

"Jedan od napada je izveden na ulazu u stadion na kojem su Francuska i Nemačka igrale prijateljsku utakmicu, na tom mestu je ubijeno na desetine mušrika nakon čega su drugi napadi izvedeni na jednom koncertu gde je nastupao jedan od šejtanskih muzičkih bendova. Na tom mestu je ubijeno na desetine mušrika. Broj ubijenih se povećao na preko 150 i još ne staje. Svi napadači su ubijeni i molimo Alaha da ih primi i uvede u najveće dženetske odaje. Amin", stoji dalje u tekstu.

"O mušrici i svi vi koji se borite protiv muslimana znajte da nećete biti sigurni nigde na ovoj zemaljskoj kugli ni u vašim kućama niti u vašim uporištima. Osveta će vam doći uskoro, in šaa Allah", napisali su na portalu.

POVEZANE VESTI

Subota 14.11.2015. 14:09
Према најновијим вестима из уммета, како преносе "Vijestiummeta", у уммету изгледа нема више ни једног нормалног инсана, све хајван до хајвана...
Subota 14.11.2015. 16:50
Zao mi je nevinih zrtava ali muslimani neznaju sta ce ih snaci u katolickoj Evropi izbrisace ih sa lica zemlje . U Evropi ljudi su zasiceni svega sto muslimani rade po svetu plasim se da ce OSVETA Evropejaca biti mnogo gadna za njih ce Hitler biti mala maza,Zivi bili pa videli.
Subota 14.11.2015. 18:21
Па Бошњаци што славите:то су браћа која су вам створила државу и благосиљала ваше злочине.Зар не знате да су вам пријатељи.АВ је одкидајући од наших уста по њиховој жељи дао паре за Сребреницу.Бошњаци брзо заборављате учињено вам добро.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online