Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 12.06.2016.
10:55
T. Komarica - Vestionline A

Kad zagusti, Kolinda glas pusti! (VIDEO)

Pre nekoliko nedelja predsednica Hrvatske izjavila je da je "iznimno" zabrinuta zbog jačanja ustaške ideologije u njenoj zemlji, što nas je dovelo do toga da se, kao dobre komšije, zabrinemo za njeno mentalno zdravlje, s obzirom na to da pokazuje ozbiljne simptome gubitka pamćenja. To kažem, jer je, gostujući na "Narodnom radiju", otkrila da joj privatno paše muzika baš proustaškog pevača Tompsona koji u svakom trenutku pokazuje mržnju protiv svega što je srpsko. I još je zabrinjavajuće to što je upravo njega najviše puštala svojoj deci dok su bili mali, pa su tako umesto pesmica slušali stihove poput "Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu". Pa Kolinda, zar ćemo tako da jačamo i unapređujemo susedske odnose?

Tanjug
Predsednica Hrvatske sa poklonom u ruci

To možda i ne treba da čudi, s obzirom da je ona u duši HDZ-ovac, a da je on poznat po pesmama kojima se veliča "lijepa njihova", dok svoju publiku na nastupima pozdravlja sa "Za dom spremni".

Iako je opus pevača vrlo bogat, pa tako postoje pesme poput "Pukni puško", "Anica - Kninska kraljica"  i "Jasenovac i Gradiška Stara", kojom se poziva na klanje srpskog naroda, Kolinda je ipak izdvojila pesmu "Lijepa li si", koja ju je tokom boravka u inostranstvu, kako tvrdi, podsećala na domovinu. I njen muzički idol Tompson je učestvovao u Domovinskom ratu, pa ne čudi odakle sva ta inspiracija za njegovu muziku.

Ovu ispovest možemo shvatiti i kao uzvraćanje zahvalnosti pevaču, koji je tokom inauguracije predsednice bio među VIP gostima, sedeći pored onih koji su učestvovali u zločinima nad Srbima. Sama hrvatska elita, nema šta.

Tako je, na kraju gostovanja, Kolinda odlučila i da zanjiše telo i zapeva "Srce vatreno", navijačku himnu hrvatske reprezentacije, poželevši fudbalerima da se vrate sa zlatnom medaljom sa Evropskog prvenstva uz poruku da "Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi".

Zbog pevanja u trenutku kada se raspada hrvatska Vlada ne treba da je osuđujemo, jer se to pokazalo kao svojstvena crta balkanskih političara, koji u baš kriznim trenucima, vole da "opale" narodnjak, ispuste po koji "triler" u nadi da će čudo da se desi jer ne može njima niko ništa.

Osvrnula se ona i na stanje u zemlji i optimistički odgovorila da je to jedno normalno stanje i da će biti sve u redu. A kako i da ne bude kada je na čelu države predsednica kao što je ona.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.06.2016. 16:07
Kolindica je dobra MILF dodji da ti svrsim na usta!!Kako bi te karo derala bi se ko kobila....jooojjjj
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online