Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 05.08.2016.
10:22
Informer A

Hrvatska u panici: Vučić i Putin se spremaju da nas napadnu

Posle vesti da će Rusija Srbiji uskoro isporučiti najmoderniji raketni sistem "buk", kao i šest novih "migova 29", u Zagrebu je nastala neviđena panika, prenose diplomatski izvori Informera.

wikipedia.org/Ajvol
Ruski "buk" izazvao haos u vrhu hrvatske vlasti

Kako saznaje Informer  hrvatska diplomatija je u centralama EU i NATO u Briselu u četvratak digla pravu uzbunu tvrdnjama da se Srbija sprema za novi rat i da Putin i Vučić tajno planiraju agresiju?! Iako u vrhu zapadne vojne alijanse ove tvrdnje Zagreba nisu shvatili ozbiljno, Hrvati su nastavili da insistiraju i traže hitnu vojnu pomoć u opremi i naoružanju?!

Sagovornik "Informera" tvrdi da su "srpsku agresiju" u četvrtak u toku dana na više adresa u Briselu prijavljivali i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović i odlazeći premijer Tihomir Orešković.

- Orešković je od svojih sagovornika čak tražio da se Srbiji zapreti da će ako rakete "buk" instalira na manje od 100 kilometara od hrvatske granice, NATO na srpskoj granici postaviti balističke rakete! Oni naravno dobro zanju da se Srbija ne sprema za napad, ali pokušavaju da Zapad dodatno okrenu protiv Srbije i Vučića - prenosi sagovornik Informera, karijerni diplomata iz brisela.

Prema sazannjima Informera, Hrvati koji su prošle nedelje od Amerikanaca dobili na poklon prvih 5 od obećanih 16 borbenih helikoptera "kajova", tražili su od NATO da im hitno pomogne i isporuči nove raketne sisteme!

- Verovali ili ne, ali oni zaista tvrde daim preti nekakva velikosrpska agresija. Za sada nisu nikoga u Briselu uspeli da ubede u svoje sulude tvrdnje, ali budite sigurni da će nastaviti sa diplomatskim pritiskom i antisrpskom kampanjom - kaže izvor Informera.
 

POVEZANE VESTI

Petak 05.08.2016. 11:36
Ma ne boje se Hrvati da će njih Srbi napasti nego im je veoma "neprijatno" zato što Srbija može da se odbrani ako je Hrvatska napadne, što može da je kazni i naplati sve njihove pljačke od 1941. godine do danas. Srbija postaje sve jača poštenim radom a Hrvatska ide nizbrdo bez kočenja. Kad to shvati potpuno opljačkani i od "zapada" kolonizovani narod hrvatske da im Srbi nijesu za to krivi, biće veselo. A imovinu će sigurno vratiti i sve će platiti kad-tad.
Petak 05.08.2016. 12:53
ha ha kakvi komklesasi, nemaju istorije drzava im je stara par godina u sred evrope gdje drzave postoje vjekovima, zlocinci im junaci, Boze sacuvaj kakva nakaradna nacija.
Petak 05.08.2016. 11:44
Ma, ne boje se Hrvati da će njih Srbi napasti nego im je veoma "neprijatno" zato što Srbija može da se odbrani ako je Hrvatska napadne, što može u kontri da je kazni i da joj naplati sve njihove pljačke od 1941. godine do danas. Srbija postaje sve jača poštenim radom a Hrvatska ide nizbrdo bez kočenja. To se danas jasno vidi ali ne dolazi do “malog mozga” kod nekih Srba a još manje kod Hrvata i Muslimana. Kad to shvate potpuno opljačkani i od "zapada" kolonizovani narodi Hrvatske I Bosne, kad shvate ko ih je opljačkao, porobio i kolonizovao i kada shvate da im Srbi nijesu za to krivi, biće veselo i u Hrvatskoj I u Bosni. Njih svakako čekaju “zanimljiva” vremena a nama u Srbiju neće biti tako “zanimljivo” kao njima u njihovim državama. Otetu srpsku imovinu i zemlju će sigurno svi morati vratiti i sve će morati platiti kad-tad sa kamatama. Ničija nije do zore gorjela.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online