Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 10.12.2017.
08:56
Vestionline A

"Na mene neće uticati ni Istok, ni Zapad"

Lider crnogorske DPS Milo Đukanović rekao je da se u partiji na čijem je čelu uveliko razgovara o kandidatu za predstojeće predsedničke izbore.

Facebook/Demokratska partija socijalista Crne Gore
Milo Đukanović

Odluka ko će to biti, kako je rekao, još nije donešena.

- U slučaju da se kandidujem, možete biti apsolutno sigurni da na to neće imati ama baš nikakav uticaj bilo čija sugestija, savet ili pritisak, dolazio on sa Istoka ili sa Zapada. Uostalom, nikada i niko ni sa jedne istočne ili zapadne adrese sa mnom nije razgovarao na taj način. Nikada - poručio je Đukanović.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, Đukanović je, u intervjuu za Pobjedu, rekao da je “atmosfera linča i progona koju konstantno podstiče opozicija i njoj naklonjeni mediji samo nastavak napora da se u Crnoj Gori preslika model iz oktobra 2016, kreiran od strane ruskih obaveštajaca i njihovih plaćenika u Crnoj Gori i Srbiji”.

POVEZANE VESTI

Nedelja 10.12.2017. 13:23
Ovaj sjecikesa Milo Đukanović odveo nas je u NATO nezakonito na silu, iznajmljuje našu djecu NATO paktu da idu ubijati druge po svijetu za račun američke pljačke ubirajući ličnu proviziju. Pare koje je pokrao od nas čuva kod "zapadnjaka" i time ne najviše ucijenjen. I dalje švercuje cigarete za račun Filip-Morisa. Sa Tačijem, Haradinajem i Edi Ramom švercuje drogu iz Afganistana za NATO račun jer droga iz Afganistana stiže NATO Avionima u Bond-Stil, daje se Haradinaju, Tačiju itd… na “preradu i distribuciju” a od toga se izdržava baza Bond Stil. To je i Finansijsko-tajkunska mafija jer sa Bratom i sestrom pere ogroman novac preko nihovih banaka i Narodne Banke CG, za zapadne državne, obične, narko kriminalce, i NATO i trgovce oružjem. Otimaju nam reketirajući sve nas preko brata od ujaka Brana Mićunovića. Otima svakom građaninu CG sve što može. Niko ništa ne može raditi I zaraditi u CG ako “familiji” ne plati reket. Otimaju više nego na Siciliji i Napulju. Nažalost, danas su Milo i “familija” potpuno je pokorio Crnu Goru uz pomoć NATO i EU. Od svega toga što otme od nas za NATO USA i EU, a kao nagradu za pljačku svog naroda za njihov račun, NATO, USA i EU mu daju procenat i čuvaju ga kako bi što duže otimao od nas za njih. Pokrao je Ruse koji su ulagali u privredu i turizam u CG. E, sad mi Đukan priča kako niko živ ne može i neće da utiče na njega. On nas laže, mi mu ne vjerujemo pa smo kvit. Nema taj ni poštenja ni obraza za dva prsta. Milo je običan uličarski siledžija kojeg podržavaju velike svjetske siledžije da nas pljačka i krade od nas za njih.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online