Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 28.12.2010.
05:17
Alo A

Sin silovao šlogiranog oca?

Dosad nezapamćeni zločin u Srbiji desio se prošle nedelje u jednom sremskom selu na obroncima Fruške gore kada je psihički oboleli sin pretukao mašicama šlogiranog oca, pa ga zatim silovao, piše ''Alo''.

Meštani sela navode da je sin odranije poznat kao psihijatrijski slučaj, ali da nije bio agresivan


 

Rodoskrnavljenje se dogodilo u kući u kojoj su sami živeli otac i sin.


Prema nezvaničnim informacijama, sin je nasrnuo na oca dok je nepokretan od šloga ležao u svom krevetu. Prišao mu je prvo sa mašicama za šporet, da bi zatim skočio na njega dok je ležao nepokretan i silovao ga?! U tom momentu slučajno je u kuću u kojoj se odigravala prava drama ušao komšija koji se umalo nije srušio kada je ugledao nesvakidašnji prizor.


Komšija je zatekao mlađeg člana porodice kako golišav leži na ocu, dok starac nije mogao da se pomeri i odbrani od bolesnog sina.

Komšija je strgao sina sa starca i bacio ga na pod, a zatim pozvao Hitnu pomoć. Do dolaska lekara sin se klatio na stolici i ništa nije prozborio, dok je otac zurio u jednu tačku na plafonu. Lekari su psihički obolelog sina transportovali u jednu duševnu bolnicu.


Otac, koji ne može da priča da li je došlo do seksualnog kontakta ili ne, leži u krevetu sa podlivima i modricama, a komšije koje ga posećuju kažu da se oporavlja od zadobijenih povreda.


- Stari skoro da ne priča, samo ponavlja: ''Vode, vode!“ - kaže komšija koji je starog spasao od sina, dodavši da je porodica angažovala ženu koja sada brine o dedi.
Kako kaže, veruje da bi starac bio i ubijen da on slučajno nije naišao.


Meštani sela navode da je sin odranije poznat kao psihijatrijski slučaj, ali da nije bio agresivan - čak je i sam išao po lekove i uzimao redovnu terapiju.


Starina je bio ugledni domaćin koji ima četvoro dece - dvoje žive u inostranstvu, a dvoje u Srbiji. Posle smrti supruge ostao je da živi sa bolesnim sinom, a zatim se i sam razboleo.


- Taj sin je imao zdravstvenih problema, ali da će doći do toga da nasrne na oca, to niko nije mogao da pretpostavi.


Nadležni zbog specifičnosti slučaja ne izlaze u javnost sa detaljima zločina.
Ukoliko bude osuđen, sin bi zbog stanja u kojem se nalazi najverovatnije dobio lečenje u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa.

Utorak 28.12.2010. 08:52
Што ме нервира ово``психички оболео``, ма немој , а како је знао то звјерство да начини, ух како би ја те знао излијечит`, био би узорни грађанин након третмана.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online