Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 11.06.2011.
23:47
Blic, Vestionline A

Poginuo pevač Darko Radovanović

Pevač Darko Radovanović i još jedan muškarac poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na novom Obrenovačkom putu, a treći čovek je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar, preneo je večeras "Blic".

Kako beogradski mediji nezvanično saznaju, prvo su se sudarila dva Mercedesa. Od siline udarca, automobil u kom se nalazio pevač, podleteo je pod šleper mađarskih registracija koji je bio zaustavljen zbog kvara.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Darko i njegov menadžer, koji je inače vozio automobil, krenuli su na zakazan nastup. Obojica su poginuli na licu mesta.

Drugom automobilu je otpao točak i on je odleteo desetak metara od mesta sudara. Vozač je sa teškim povredama odvezen u Urgentni centar.

Saobraćaj u smeru prema Ostružnici je obustavljen, a policija obavlja uviđaj.

"Prvo propevao, pa tek onda protrčao"

Darko Radovanović rođen je 21. septembra 1975. godine u Novom Sadu, gde je živeo samo dva meseca, potom se njegova porodica seli u mesto Žepce u Bosni, a konačno se nastanjuje u Stublinama kod Obrenovca.


Oni koji su ga poznavali od malena kažu da je prvo propevao, pa tek onda protrčao. U drugom razredu osnovne škole osvojio je prvo mesto na Republickom takmnicenju školskih horova kao najmlađi i najbolji solista, sa pesmom "Ako neko pita što držim dijetu, volim jednu kliniku najviše na svetu".


U Kragujevcu, na takmičenju Izvornih pesama osvaja prvo mesto van konkurencije kao najmlađi učesnik. U žiriju su bili: Bora Nikolić, Branimir Ðokić. Posle završene osnovne škole u Stublinama, upisuje srednju školu u Obrenovcu ali i dalje učestvuje na raznim takmičenjima.


Kao srednjoškolac je sa drugovima osnovao rok grupu "Nebeski jahači", međutim, budući da takva muzika slabo prolazi na ovim prostorima, grupa se nakon karaćeg vremena rasformirala.


Posle srednje škole upisao je Fakultet fizičke kulture u Beogradu. 1999. godine postao je član gupe "Cvaka cvak", tj. sadašnji "Mega Miks bend" i sa njima radi punih pet godina.


Na takmičenje za pesmu "Beovizije", pojavljuje se 2003. godine uz podršku legendarnog Zdravka Čolića. Pesma "Stidim se" doživljava veliki uspeh na svim radio stanicama. Već naredne godine ponavlja svoj nastup na ovom festivalu sa pesmom pod nazivom "Prijatelji moji brinu".


Nakon napornog rada od 12 godina, konačno je uspeo da objavi svoj samostalni CD i konačno peva onu vrstu muzike koju je želelo. Iza sebe je ostavio tri objavljena albuma: "Darko Radovanović" (2005), "Dosije" (2007) i "Dukat" (2010).

Darko je poslednjih meseci postao veoma popularan zahvaljujući pesmi "Ako je do mene" koju je pevao sa Ivanom Selakov.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.06.2011. 08:16
Neka mu je laka zemlja! Pocivao u miru!
Nedelja 12.06.2011. 00:41
Auu kakav ružan dan.. sve nesreće...
Nedelja 12.06.2011. 01:50
:(((((( Ne mogu da verujem.Bog da im dusu prosti i veliko saucesce porodici.Ne daj Boze nikom tako.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online