Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 09.09.2011.
05:37
Press A

Hirurg mučio ženu i njenog ljubavnika

Poznati užički hirurg Radenko Koprivica osuđen je na pet meseci kućnog pritvora jer je tukao i ponižavao sada već bivšu suprugu R. K. i njenog ljubavnika pošto ih je uhvatio na delu! Sa njim će kaznu služiti i njegov brat Jadranko, jer mu je pomogao da izvrši krivično delo protivpravnog lišavanja slobode.

Foto: Arhiva
 

Koprivica, koji je najpre bio osuđen na "klasičan" zatvor, ali mu je dozvoljeno da kaznu služi u svom domu, iživljavao se nad ženom i njenim prijateljem, vezivao ih lisicama, skidao gole i snimao kamerom. Nju je pretukao, a njemu je povredio polni organ, piše beogradski "Pres".


Brat motrio na ženu

Drama u ovoj lekarskoj porodici počela je pred Novu godinu, krajem 2009, kada je Radenko posumnjao da ga supruga, inače doktorka na radiologiji u užičkoj bolnici, vara sa njihovim kolegom D. M, vlasnikom jedne privatne ordinacije u Užicu.


- Ona je povremeno radila kod D. M. i njen muž je već neko vreme sumnjao da su njih dvoje u vezi. Pred Novu godinu on je otišao sa decom na put, ali je ostavio brata Jadranka, koji je takođe hirurg, ali u Vrbasu, da motri na nju. Jedne večeri brat ga je pozvao i rekao mu da je njegova žena upravo došla sa D. M. u stan. On je dojurio u Užice i sa bratom ušao u svoj stan. Zatekao je ljubavnike "na delu" i to ga je žestoko razbesnelo. Vezao ih je lisicama, poskidao ih gole i snimao. Nju je lakše povredio, a potom ju je usred zime golu isterao napolje ispred zgrade. Vikao joj je "kurvo", tako da su sve komšije čule šta se dešava. Inače, kada ih je našao u stanu, u momentu dok je skidao gaće sa D. M, noktima je povredio njegov polni organ, tako da je D. M. završio u bolnici - rekao je sagovornik "Presa" upoznat sa celom dramom.


Odveo decu sa sobom

Nakon toga sestra ženinog ljubavnika je došla i donela ćebad da se ogrnu i odvela ih. Koprivica je zvao i suprugu D. M, ali ona nije poverovala njegovoj priči. Posle ovog događaja Koprivica je iznajmio drugi stan i odveo decu sa sobom. Par se razveo, ali on nije ostavljao ženu na miru.


Apelacioni sud u Kragujevcu Radenka je prvo osudio na novčanu kaznu od 50.000 dinara zbog uvreda koje je izrekao svojoj ženi, a potom su on i njegov brat osuđeni na po pet meseci zatvora zbog protivpravnog lišenja slobode R. K. i D. M. Apelacioni sud ga je oslobodio za krivično delo nasilje u porodici. Braća hirurzi su tražili da im kazna zatvora zameni sa kućnim pritvorom, što im je Apelacioni sud uvažio, pre desetak dana dodeljene su im elektronske narukvice i sada se nalaze u kućnom pritvoru. 

Ponovo napao ženu i razbio joj vilicu

Porodična drama u domu Koprivice nije se zaustavila na samo jednom maltretiranju. Naime, nedugo pošto je suprugu i njenog ljubavnika maltretirao u stanu, Radenko Koprivica je ponovo napao svoju bivšu ženu i povredio joj vilicu. Ona je zbog toga protiv njega podnela tužbu za nanošenja telesnih povreda i nasilje u porodici. I taj predmet se nalazio pred Apelacionim sudom u Kragujevcu, a taj sud je naložio ponovno suđenje osnovnom sudu.

- On je radio doskora, sve dok nije dobio zatvorsku „narukvicu". A ona radi na drugom odeljenju i koliko god je bilo moguće izbegavala je susrete sa njim - dodao je naš sagovornik.

POVEZANE VESTI

Petak 09.09.2011. 05:54
Pitam se sta bi ja uradio ?
Petak 09.09.2011. 08:03
Нема веће мржње од оне која је некада била љубав!
Petak 09.09.2011. 07:37
kakav primitivac i kako se samo izblamirao...ovi njegovi postupci samo govore koliko je bolestan u glavi...kako li samo prezivese oni koje je operisao u to doba?...naravno da coveku nije lako al treba imati trunku ponosa i poniziti nju a ne sebe...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online