Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 28.10.2011.
10:24
Mondo A

"Naši" idu na koncert Merlina da pale zastave

Ispred "Beogradske arene" pripadnici pokreta "SNP Naši" opet palili zastave, a najvaljuju i odlazak na koncert Dina Merlina. Dino tvrdi da je štitio i Srbe u ratu.

Zapaljene zastave ispred Beogradske Arene
 

U saopštenju koje su "SNP Naši" poslali medijima navodi se da će "ukoliko ne dođe do otkazivanja koncerata, aktivisti "SNP Naši" na dan njihovog održavanja u blizini "Arene" postaviti replike ratnih grbova i zastava zločinačke armije BiH kako bi publika mogla da obriše noge pre ulaska u salu.

U samoj sali biće zapaljene replike ratnih zastava BiH. U zavisnosti od reakcije Merlina tokom paljenja obeležja zelenih beretki i drugih zločinačkih formacija videće se dali se on pokajao zbog svog sramnog propagandnog učešća u ratu u BiH."

Kako bi organizovali dolazak što više svojih pristalica na koncert Merlina, "Naši" doniraju karte, i pozivaju sve koji su ih kupili, a sada se predomislili i odlučili da ne idu na koncert, da i sami doniraju karte.

U Saopšptenju za javnost ova desničarska organizacija podseća i na sve izjave Edina Dervišhalidovića poznatijeg kao Dino Melin, "koji je tokom predhodnih godina širio versku i nacionalnu mržnju protiv Srba."

Merlin je za Blic izjavio da nikome nije želeo zlo i nikome nije učinio nikakvo zlo.

Podsećamo da se Dervišhalidović, na čijem albumu je stojao natpis "Zabranjeno psima i Srbima", ni jednog trenutka nije izvinio Srbima zbog izjava koje je davao za vreme, ali i mnogo godina posle rata", navodi se u saopštenju u kome se dodaje da bi ovaj pevač i kantautor iz Sarajeva trebalo da beogradskoj publici objasni fotografiju na kojoj je sa Ramizom Delalićem Ćelom, ubicom srpskog svata u Sarajevu, zbog čega je otpočeo rat u BiH, Ismetom Bajramovićem Ćelom komadantom vojne policije Armije BiH i Jusufom Jukom Prazinom komadantom "Zelenih beretki".

"Sva trojica Dinovih prijatelja, učestvovala su u sarajevskom genocidu nad Srbima, a počinili su i brojne zločine u drugim delovima BiH, zaključuje se u saopštenju koje je poslala Informativna služba "SNP Naši".

POVEZANE VESTI

Petak 28.10.2011. 10:30
Trebali su zakupiti sto vise karata, podijeliti ih pristalicama koje bi cijeli koncert zvizdale i ometale ga. Tako bi i propao ili bio prekinut.
Petak 28.10.2011. 10:47
Ovce su za sisanje.
Petak 28.10.2011. 11:36
Valjda treba "pronaci" organizatora i donatore ovog "koncerta" ili je opet verska manjina, zasticena zakonskim odredbama u pitanju!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online