Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 13.01.2012.
01:24
B92 A

Borojević ostavio oproštajno pismo?

Doktor Nenad Borojević svojoj supruzi je uputio i oproštajno pismo, koje joj je stiglo na dan kada je on pronađen obešen u Košutnjaku, saznaju beogradski mediji.

Policija proverava autentičnost tog pisma. U pismu piše sledeće: ''Draga moja, Hvala. Molim te da obratiš pažnju na garderobu. Nisam izdržao“. Tih nekoliko reči napisao je svojoj supruzi doktor Nenad Borojević u oproštajnoj poruci, piše B92.

Prema dosadašnjim policijskim analizama, okolnosti smrti doktora Nenad Borojevića, prvooptuženog u aferi citostatici, upućuju na samoubistvo, izjavio je ministar policije Ivica Dačić.

Dosadašnje analize dokaza upućuju na samoubistvo: Nenad Borojević

Prema saznanjima B92, policija je obavila razgovor sa Borojevićevom suprugom, koja je navela da je 11. januara oko 1 sat na njenu adresu stigao poštar, koji je doneo pismo adresirano na nju, koje je uputio njen suprug Nenad i da je shvatila da se radi o oproštajnom pismu. U razgovoru sa policijom, ona je rekla i da je od 2008. živela odvojeno od njega, sa ćerkom, na drugoj adresi, piše B92.

Prema našim saznanjima, policija je utvrdila da se ona poslednji put videla sa Borojevićem 10. januara oko 15 časova kada je bila kod njega u poseti. Kako je ispričala policiji, Borojević joj je tada rekao da je dosta depresivan jer mu nije

Oproštajno pismo Nenada Borojevića

dozvoljeno da se vrati na svoje radno mesto i naveo da ga je advokat obavestio da je stiglo rešenje od specijalnog tužilaštva o privremenom oduzimanju stana čiji je on vlasnik, a u kojem žive ona i dete.

Sud je odluku da se Borojeviću privremeno oduzima deo stana u Pop Lukinoj ulici u Beogradu doneo sredinom decembra.

''Po zahtevu tužilaštva, privremeno mu se oduzima stan. Pošto nije pravosnažno osuđen, stan se ostavlja na korišćenje njegovoj porodici“, kaže Maja Kovačević Tomić, portparolka Specijalnog suda.

Afera "Kraba" dobiće epilog bez prvooptuženog. Borojević i još osmoro lica optuženi su da su primali mito od farmaceuskih kuća i nameštali tendere prilikom nabavki citostatika. Borojeviću se na teret stavljalo da je u više navrata naplatio 11 miliona dinara, a on je na suđenju negirao da je primao mito od farmaceutskih kuca. Borojević je bio uhapšen 30. juna 2010. godine u okviru policijske akcije "Kraba". Branio se sa slobode, ali uz narukvicu za elektronski nadzor.

Petak 13.01.2012. 10:38
" ....Molim te da obratiš pažnju na garderobu. " Možda je čovek ostvio neki dokument o svemu, pismo, USB, disk itd. On je žrtveni jarac onih što su ga hapsili!
Petak 13.01.2012. 11:49
Branio se sa slobode, ali uz narukvicu za elektronski nadzor. Па како је онда стигао до Кошутњака,где је ту онај што му прати кретање ?
Nedelja 15.01.2012. 21:12
Ово много подсећа на случај Стамболића својевремено. Изгледа да се много тога повампирује у Србији или можда никада није ни умирало као нпр. шверц, мито, непотизам, тоталитаризам (сада демократски) и сл.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online