Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 23.03.2012.
06:41
Press A

"Zemunci" napravili gulaš od Jurišićevog penisa i prostate

Raskomadani ostaci Milana Jurišića Jureta, člana "zemunskog klana", nađeni su u reci Manzanares u Madridu. Delovi tela nađeni su na osnovu informacija iz pisma nađenog u stanu nedavno uhapšenog Luke Bojovića, u kome se navode zaprepašćujući detalji ubistva, zbog kojih je Španija u šoku.

Ubijen, raskomadan i delimično pojeden: Milan Jurišić
 


DNK analize u toku

U pismu napisanom na srpskom jeziku otkriveno je da su "zemunci" nakon ubistva svog saradnika Milana Jurišića pojeli njegovu prostatu i penis!


Jurišića je, prema sopstvenom priznanju, ubio i raskomadao Sretko Kalinić, što je on ispričao hrvatskim inspektorima nakon što je uhapšen u toj zemlji. Španska policija trenutno ispituje delove tela koji su pronađeni u sredu, ispod mosta u madridskoj reci, kako bi se definitivno utvrdilo da se radi o Milanu Jurišiću iz "zemunskog klana".
 

Bojović što pre u Srbiju

Ministar španske policije Horhe Fernandes Dijas kaže da će o izručenju Bojovića Srbiji odlučivati pravosudni organi Španije, ali da što se vlade Španije tiče, postoji "izuzetna spremnost" da Bojovića što pre preda Srbiji.
On je istakao da Španija nikada nije i neće biti utočište kriminalcima iz Srbije, niti iz bilo koje druge države.
- Ako i postoje srpski kriminalci koji su mogli da pomisle na lagodan život u Španiji, pogrešili su. Ako je neko to pomislio, uveriće se u suprotno - istakao je Fernandes Dijas.

List "Pais" navodi da je policija sigurna da je telo Jurišićevo, a zvanična potvrda trebalo bi da stigne nakon analiza u Centralnoj forenzičkoj laboratoriji Španije. Kako je objavljeno, policija je do podataka o mogućoj lokaciji tela došla iz pisma pronađenog u stanu Luke Bojovića u Valensiji, u kojem je do detalja opisano monstruozno ubistvo Jurišića.


"Jeli kako se jede po redu"

- Pismo je napisano na srpskom jeziku i tu se navodi da je Jurišić ubijen posle svađe sa Lukom Bojovićem, koja je izbila zbog ženske osobe. On je ubijen udarcem čekićem u glavu, zatim je raskomadan testerom za drva, nakon čega su neki delovi pojedeni - navodi se u pismu, u kome se dodaje da su prvo pojedeni prostata i penis "jer je to prvo što se jede".

Kako je ranije utvrđeno, Kaliniću je u zločinu pomagao Miloš Simović. Nakon što su raskomadali telo, oni su delove ubacili u mašinu za mlevenje mesa, ali se ona, od metka koji je odranije bio u Jurišićevom telu, zaglavila i pokvarila. Tada su dvojica zločinaca došli na ideju da preostale delove tela skuvaju u gulaš. Međutim, obrok koji su pripremili nisu oni pojeli, već su pozvali na ručak kompanjona Vladu Budalu, koji se najeo gulaša ne znajući da je pojeo nekadašnjeg prijatelja!


Profesionalni ubica

"Pais" navodi da su ubice ostatke tela koje su samleli spakovali u crne kese, pomešali sa đubretom i bacili u reku Manzanares.


- Čitav stan je bio prekriven krvlju i mašću, pa im je trebalo pet dana da ga detaljno očiste - naveo je španski list.
 

Presuda ostaje

Izvršenje kazne protiv Milana Jurišića Jureta biće obustavljeno ako se utvrdi da je on ubijen, ali će pravosnažne presude kojima je osuđen na višedecenijske kazne zatvora ostati na snazi, izjavila je portparol i sudija Specijalnog suda Maja Kovačević.

Što se tiče Ninoslava Konstatinovića, preostalog člana "zemunskog klana" za kojim se traga, Kovačevićeva je rekla da će, ukoliko bude uhapšen, biti poslat na izvršenje kazne. I za njega se sumnja da je ubijen.

Španski forenzičari su u reci pronašli više od 100 delova tela, naročito parčića lobanje. Jedan od najvažnijih otkrića je pronalazak ručke od mašine kojom su "zemunci" samleli Jurišićevo telo. Stručnjaci će DNK sa više od sto pronađenih delova kostiju uporediti sa uzorcima DNK Jurišićeve bliske rodbine, koje bi trebalo da dostavi srpska policija.


Milan Jurišić je bio pripadnik "zemunskog klana" od trenutka nastanka te kriminalne organizacije. On je nakon ubistva Zorana Đinđića, zajedno sa nekolicinom članova bande, pobegao bez traga. U odsustvu je za ubistvo premijera osuđen na 30 godina robije, dok je na 20 godina zatvora osuđen zbog zločina koje je počinio kao pripadnik "zemunskog klana".


Jurišić se u međuvremenu, tokom bekstva, pozicionirao u podzemlju kao jedan od najpouzdanijih profesionalnih ubica, koji uglavnom odrađuje poslove za narko-mafiju. Međutim, vremenom su utihnule priču o njemu, a sudbina mu se saznala kada je Kalinić ispričao šta se dogodilo.

POVEZANE VESTI

Petak 23.03.2012. 08:09
Najmanje me brine to šta je Vuk Bojović izjavio medijima za svog sina u trenucima očajanja! Najviše me brine što su ovi monstrumi u životu i što ne postoji smrtna kazna, a nedavno su zamalo i pobegli iz strogo čuvanog zatvora! "Svoje meso se ne jede" kaže naš narod, a ovi ako su dojučerašnjeg prijatelja skuvali i poslužili ko zna šta bi učinili sa nekim drugim! Nadam se da će nakon saslušanja i pružanja informacija biti upucani pri novom "pokušaju bekstva" seme im se zatrlo!!!
Petak 23.03.2012. 06:51
Posle ovog pročitanog pada na pamet samo tata Bojović...
Petak 23.03.2012. 06:57
A skim se Bojovic sastao u kafani , sto se Vucic ucutao ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online