Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 28.03.2012.
12:24
Blic A

"Još ga progoni Mišićeva baklja"

"Žandar Trajković ne može da priča o smanjenju kazni za huligane. Želi što pre da potisne i zaboravi strahotu koja mu se dogodila. Živi kao biljka, preživeo je velike traume i revoltiran je i sudom, procesom i svim ostalim što se dešavalo svih ovih godina. On nema ništa protiv tog momka, ali je najblaže rečeno u sve ostalo potpuno razočaran. Još sanja Mišićevu baklju", kaže za list "Blic” Goran Petronijević, advokat policajca Nebojše Trajkovića kog je upaljenom bakljom napao huligan Uroš Mišić.

Uroš Mišić i Nebojša Trajković tokom sukoba na Zvezdinom severu

Zastupnik policajca koji je teško povređen na severnoj tribini stadiona Crvene zvezde decembra 2007. godine kaže da je Nebojša Trajković prošao kroz pakao, što kroz tragičan trenutak na utakmici, što kasnije kroz pravosudne organe.

- Trajković je prošao pravu sudsku golgotu. Saslušavan je na desetine puta, što u istrazi, što kroz mnogobrojna suđenja i svaki put je isto ponavljao i svaki put se suočavao s tragedijom koja ga je zadesila. Taj događaj je ostavio velike traume na njega, ali ništa manje nije maltretiran ni kroz sudske procese, sud je s njim katastrofalno postupao. Bio je izložen stalnim pritiscima.

Nikako nije uspeo da zaboravi događaj s utakmice i svi su izbegavali da o tome pričaju sa njim. Pokušava da potisne sve to, ali nikako ne uspeva. On je invalid prve kategorije i bukvalno je jedva preživeo sve što ga je zadesilo - objašnjava advokat Petronijević.

Advokat Nebojše Trajkovića ističe i da ne želi ni on, a pogotovo povređeni policajac, da komentarišu odluku Apelacionog suda.

- To je za nas konačna presuda. Ne želimo da komentarišemo, pogotovo što je Trajković ozbiljno narušenog zdravlja - dodaje Petronijević.

Redakcija "Blica” došla je, u međuvremenu, ekskluzivno do fotografije Uroša Mišića iz Zatvora za maloletnike u Valjevu

U odnosu na poslednje fotografije sa suđenja iz Palate pravde, Mišić se ugojio nekoliko kilograma i vidno je da provodi zatvorske dane trenirajući. Takođe, Mišić se potpuno ošišao i veoma se razlikuje u odnosu na fotografije prilikom hapšenja, kada je nosio dužu kosu.

Zanimljivo je da Uroš Mišić na sebi nosi majicu „delija” sa natpisom „Zvezda te zove”, koja simbolizuje masovni dolazak navijača Crvene zvezde na stadione i praćenje svih utakmica. Nije poznato ko je fotografisao Mišića, ali se zna da je slika snimljena mobilnim telefonom početkom ovog meseca na zatvorskom stepeništu. Ostaje nepoznato kako je i ko uneo mobilni telefon u zatvor. Kako "Blic” saznaje, Mišić se fotografisao još nekoliko puta.

POVEZANE VESTI

Sreda 28.03.2012. 12:30
šta traži žandar u civilu na Severu? što je morao da provocira? istina NIKAD nije izašla na videlo... šta me zabole što on prolazi kroz pakao? kako je Urošu u zatvoru? mora da je kao "raju"? žandarima je mesto na Kosovu i Metohiji... al da BRANE Srbe a ne da ih napadaju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online