Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 23.05.2012.
10:05
Blic A

Šef radikala u Kruševcu ukrao oldtajmere

Protiv Momčila Duvnjaka, bivšeg poslanika Srpske radikalne stranke i predsednika okružnog odbora stranke, kruševačka policija podnela je krivičnu prijavu zbog utaje, odnosno sakrivanja osam motocikala oldtajmera, od kojih je svaki vredan 5.000 evra.

Uzeo na čuvanje, pa nije hteo da vrati stare motore

Predsednik kruševačkih radikala osumnjičen je i za sprečavanje policajaca da izvrše pretres, a za isto delo prijava je podneta i protiv njegovog sina Mladena Duvnjaka.

Kako saznaje "Blic", istraga je pokrenuta po prijavi Kruševljanina Dragoslava Jelića, koji živi i radi u inostranstvu, a koji je prošle godine mesec dana bio u braku sa izvesnom Dušicom Jančić iz Varvarina.

Prema prijavi koju je podneo Jelić, Dušica je tokom braka nagovorila supruga da osam vrednih oldtajmera ostavi na čuvanje kod Duvnjaka, budući da je često u inostranstvu. Jelić se u međuvremenu razveo od Dušice, a zatim otišao kod Duvnjaka po svoje motocikle. Duvnjak je, međutim, odbio da mu ih da, tvrdeći da pripadaju Dušici da bi zatim, kada je Jelić ponovo došao kod njega, rekao da motocikli nisu kod njega.

Oštećeni Jelić potom je podneo prijavu, a kruševačka policija je u petak upala u kuću Duvnjaka i u garaži u dvorištu pronašla sedam oldtajmera. Kako se pretpostavlja, jedan motocikl je u međuvremenu prodat.

"Kada je policija došla ispred kuće Duvnjaka, nastao je haos. Momčilo je odmah otrčao do garaže i zaključao vrata, a zatim je počeo da vređa i psuje policajce, zbog čega je pozvana i patrola interventne jedinice. U pokušaju da izgura policajce iz dvorišta, čak je razbio staklo na vitrini u svojoj kancelariji", rekao je za "Blic" izvor upoznat sa akcijom privođenja Duvnjaka.

On navodi da je Duvnjak tražio da pozove advokata, koji je ubrzo došao i u čijem prisustvu je garaža otključana i izvršen pretres.

"Pošto su popisani motocikli, policajci su Duvnjaka poveli ka 'marici' parkiranoj ispred kuće. Međutim, u tom momentu reagovao je Duvnjakov sin Mladen, koji je policajce vukao za rukav sprečavajući privođenje oca", kaže izvor. On navodi da su obojica Duvnjaka potom odvezeni u stanicu policije, gde je protiv njih podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Sreda 23.05.2012. 23:15
E, новинари, новинари ... бандо неписмена и неука! А кварна и вична прећуткивању битног а потенцирању небитног. Шта је за причу битно јел дотични разбио стакло на својој витрини или није? И шта је страшно што је син бранио оца? Ви можда не би? Кажите нам јесте ли се потрудили да сазнате јел имала полиција судски налог за преметачину? Ја ћу да вам кажем, вашке лажовске и удворичке.Није! НИЈЕ ИМАЛА НАЛОГ АЛИ ИХ ЈЕ ДОШЛО ТРИДЕСЕТ СА КОМПЛЕТНИМ НАОРУЖАЊЕМ! Као да терористе гоне или скидају наше Србе са барикада. Због спора који се у грађанској парници решава! А ви направили ни од чега сензацију и непроверено од овог човека лопова! Свака вам част! Нека вам се мајке часним занимањем поносе!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online