Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 11.08.2012.
16:07
Alo! A

Lazarevac: Mladić ugrizao dete za ruku!

Nepoznati mladić je ispred jedne pekare na periferiji Lazarevca ujeo maloletnu N. R. (15) za ručni zglob. U ovom mestu je zavladala panika....

Gradom se proširila vest da je iz zatvorske bolnice pobegao ljudožder Đorđe Stanojević, koji je pre pet dana dvojici svojih sugrađana, Nemanji Vučiću i Nemanji Jeremiću, iz čista mira, odgrizao uši!

Nepoznati mladić je ispred jedne pekare na periferiji Lazarevca ujeo maloletnu N. R. (15) za ručni zglob (foto: ilustracija)
 


Bilo je jasno da nešto nije u redu kada se sinoć oko 23 sata u centru grada pojavio veliki broj policajaca, koji su krenuli u potragu za napadačem maloletne N. R. U prvi mah policija je dobila lažnu informaciju da je Stanojević pobegao iz zatvorske bolnice, u koju je smešten u utorak uveče.


- Blokirali smo naselje Topoljnajak, gde Stanojević živi s majkom, ali smo ubrzo proverom ustanovili da se on ipak nalazi u zatvorskoj bolnici i da je pod kontrolom lekara. Kasnije smo utvrdili da je napadač jedan momak iz Kraljeva koji je sinoć došao u Lazarevac na žurku. On je identifikovan i pitanje je samo trenutka kada će biti uhapšen“, objašnjava naš izvor iz lazarevačke policije.

Povećan broj narkomana

U Domu zdravlja "Dr Đorđe Kovačević" kažu da je od početka leta povećan broj narkomana koji im se javljaju tražeći pomoć.
- Svake nedelje u našu ordinaciju dolazi najmanje pet narkomana koji se žale na apstinencijalnu krizu tražeći lekove za smirenje, uglavnom nobrijum i trodon, kojih, nažalost, nema u dovoljnoj meri na tržištu, tvrdi odgovorni tehničar Hitne službe Slavica Vukomanović, koja priznaje da je sinoć takođe zaključala vrata od svog stana.

Motivi napada su još uvek nejasni, ali prema nezvaničnoj izjavi koju je maloletnica dala u policiji, do napada je došlo oko 22 sata dok je ona šetala ispred pekare. Navodno, u tom trenutku njoj je prišao nepoznati mladić da bi je bez razloga zgrabio za ruku i ujeo za zglob. Uplašena N. R. je nekako uspela da se otrgne i utrči u Dom zdravlja, koji se nalazi u blizini, gde su joj lekari pružili prvu pomoć. Ugriz je bio prepoznatljiv, ali nije došlo do cepanja tkiva.

Napadi ljudoždera na slučajne prolaznike u Lazarevcu koji su se dogodili poslednjih dana izazvali su pravu paniku među stanovnicima ovog grada. Stanovi se zaključavaju i pre prvog mraka, a roditelji svoju, uglavnom maloletnu žensku decu, više ne puštaju bez pratnje u grad. Glasine su učinile svoje, pa se sada šire priče o novim, nepostojećim napadima zombija na prolaznike.
 

- Sinoć sam se šetao sa suprugom kada sam u centru ugledao veliki broj policajaca. Istovremeno su mi iz Hitne javili za novi napad. Nisam paničar, ali sam istog trena otišao autom po ćerku, koja se nalazila na žurki, a prijateljima javio da pripaze na svoju decu. Koliko znam, svi su noćas zaključavali ulazna vrata, kaže jedan poznati lazarevački lekar.

Dileri ne prodaju "mirišljavu so"

Uspaničeni meštani Lazarevca ovih dana pričaju da je u ovaj grad navodno stigla nova vrsta droga koju zovu "mirišljava so", jer se može lako napraviti od supstanci koje se nalaze u soli za kupanje, a koja kod korisnika izaziva želju za kanibalizmom. Međutim, jedan lazarevački diler tvrdi za Alo! da ta droga još nije u ponudi.

POVEZANE VESTI

Subota 11.08.2012. 16:32
Međutim, jedan lazarevački diler tvrdi za Alo! da ta droga još nije u ponudi. Ова задња реченица је више него узнемирујућа . Та дрога ЈОШ није у продаји ! Значи само је питање времена ! Ово је ужасно , шта ради служба државне безбедности ? ... те дилере треба ставити на муке док не пропевају ко уствари њих снабдева на првом месту .
Subota 11.08.2012. 20:50
Vodite to u ludaru bre.!
Subota 11.08.2012. 21:13
KANIBALIZAM - NOVI BREND PRAVOSLAVNE SRBIJE U KOJOJ ČAK I SVEŠTENICI VISOKOG RANGA UBIJAJU. STRAŠNO I PONIŽAVAJUĆE ZA CELU NACIJU
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online