Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 20.09.2012.
02:36
Blic A

Uhapšeni policajci zbog veze sa narko dilerima

Šestorica mladenovačkih policajaca uhapšena su sinoć u akciji Sektora unutrašnje kontrole, zbog sumnje da su sarađivali sa pripadnicima lokalne narko-grupe koju su predvodili Milan Dimitrijević (25) zvani Bombonica i Mladen Novaković (30) zvani Tocilo, saznaje "Blic".

Još nije poznato u kakvoj su vezi uhapšeni policajci i naro dileri

Njihovo hapšenje usledilo je nakon što je smederevska policija u aprilu i u julu ove godine razotkrila mladenovačku narko-grupu, čiji su pripadnici potom otrili svoje veze sa lokalnim policajcima.


- Imena uhapšenih policajaca biće saopštena nakon što im bude određeno zadržavanje. Oni su trenutno na saslušanju, koje se odvija u prisustvu tužioca - kaže za "Blic" izvor iz MUP Srbije. Tek posle saslušanja biće poznato I kakav je bio odnos dilera i uhapšenih policajaca.


Njihove veze međutim su od ranije poznate vrhu MUP-a, zbog čega je smederevskoj policiji i poverena istraga o mladenovačkoj narko-grupi, koja je pod kontrolom držala tržište droge i u Smederevu, Smederevskoj Palanci, Topoli i Aranđelovcu.


U aprilu ove godine, smederevska policija uhapsila je petoricu mladenovačkih dilera, predvođenih Milanom Dimitrijevićem i Milošem Ignjatovićem. Tri meseca kasnije u nastavku akcije uhapšeni su i Mladenovčani Miroljub Stepanović (30), Marko Milojević (32) inače bivši zatvorski čuvar, kao i vođa cele grupe Mladen Novaković zvani Tocilo.

Novaković je inače odranije poznat policiji jer je u oktobru 2008. hapšen zbog zelenašenja, koje je otriveno kada je jedna njegova žrtva pokušala da se ubije, jer više nije mogla da isplati novac koji je zahtevao. Osuđen je na četiri i po godine zatvora, ali je do pravosnažnosti pušten na slobodu.

Ponovo je uhapšen u oktobru 2010. kao vođa osmočlane grupe koja je pljačkala pumpe, menjačnice zlatare, transport novca "FTO sistema". Dok je na slobodi čekao pravosnažnost ove presude, ušao je u posao sa drogom i razgranao narko-mrežu po celoj Šumadiji.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.09.2012. 03:21
Zasto nisu uhapseni Sudija i Javni tuzioc, koji su pustili kriminlaca na slobodu?
Četvrtak 20.09.2012. 10:48
Полицајце ухапсити! Они нису радили свој посао како треба. Питање је, пак, како третирати нарко дилере. Они су свој посао радили баш како треба; а то је, сложићете се, ипак реткост у овој држави... Мислите о томе
Četvrtak 20.09.2012. 14:04
Полицајце ухапсити! Они нису радили свој посао како треба. Питање је, пак, како третирати нарко дилере. Они су свој посао радили баш како треба; а то је, сложићете се, ипак реткост у овој држави... Мислите о томе
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online