Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 23.09.2012.
18:58
Beta A

Vučević: Čanak je prebio čoveka jer nije Novosađanin

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak s telohraniteljima pretukao Pavla Lešanovića iz Beograda, uz ocenu da im "verovatno nije bilo po volji njegovo vannovosadsko poreklo".

Osudio bahato ponašanje predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i njegovih telohranitelja: Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada
 

Nenad Čanak je negirao medijske navode da je s telohraniteljima pretukao jednog Beograđanina u kafani u Novom Sadu. On je naveo da je s jednim čovekom imao raspravu u kafani, ali da nije bilo tuče.

Vučević je pozvao istražne organe da najhitnije utvrde razlog "skandaloznog prebijanja" Beograđanina Pavla Lešanovića i sve učesnike izvede pred lice pravde uz adekvatne kazne, piše u saopštenju za javnost iz kabineta gradonačelnika.

Čanak: Samo rasprava, nije bilo tuče

Nenad Čanak je u saopštenju dostavljenom agenciji Beta naveo da je s jednim čovekom imao raspravu za kafanskim stolom, ali da nije bilo tuče. Dodao je da nema ni telohranitelje ni obezbeđenje.
Čanak je poručio da ako postoji sumnja u njegove reči da taj čovek slobodno može da ga tuži, pa će se objasniti na sudu.

"Beograđanin Pavle Lešanović bio je predmet još neviđene torture lidera jedne stranke i njegovog obezbeđenja, verovatno zato što nasilnicima nije bilo po volji njegovo vannovosadsko poreklo", naveo je Vučević u saopštenju za javnost.

On je dodao da je Novi Sad oduvek bio centar multietničosti, multikonfesionalnosti i multikulturalnosti i grad otvorenog srca za sve njegove građane i sve koji po bilo kom osnovu u njega dođu, bez obzira da li su Beograđani ili iz nekog drugog grada Srbije i celog sveta i poručio da to niko ne sme da ugrožava.

Dnevni list Kurir preneo je ranije na svom internet portalu da su Čanak i njegovo obezbeđenje noćas oko dva sata pretukli jednog Beograđanina u Novom Sadu.

Navodno pretučeni i Čanak su prethodno sedeli za istim stolom u kafani.

Novinskoj agenciji Beta je u novosadskoj policiji rečeno da protiv Čanka postoji prijava, ali nisu precizirali povodom kog slučaja. Agenciji Beta je nezvanično potvrđeno da je navodna žrtva prijavila slučaj policiji, pošto se vratila u Beograd.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.09.2012. 20:04
Canak.."nemam pojma sta se desilo" : - Sedeli za istim stolom i upali u raspravu.. - Odvezao "rodjake" kuci u 2h posle ponoci (trezan) - Vratio se da dovrsi raspravu ...???????? - Epilog - covek zbog koga se vratio - prebijen..!!!!
Nedelja 23.09.2012. 19:47
Pa dobro taj isti Canak sedeo je u kafani kod Danila Ikodinovica koji je isto Beogradjanin...ne mogu da verujem da je tako drzak da namlati coveka nizasta...pa ima valjda svedoka koji su to videli hoce li svedociti lazno ili iskreno?...stvarno svasta...
Nedelja 23.09.2012. 20:09
Pravnik jesi ali si los advokat .A vi SUDIJE oladite malo sa pretnjama ,zar vas nisu obavestili GRADJANSKI RAT je zavrsen davno!Ako taj DEBELI moze 42 godine coveka da prebije ,sto je smesno ,koje onda vi sanse imate .I da se razumemo simpatisem Canka KO LANJSKI SNEG ali bahatih iz bilo kog grada koji se napijaju i kur..u Novom Sadu je BASTA! I mante se pretnji to je tako gadan BUMERANG tako da se uvek vrati onom ko ga je bacio .A ti Gradonacelnice PODNESI KAO ZA ROME KRIVICNU PRIJAVU I SLUS .A Novi Sad bi bio SRETAN DA U NJEMU NISTE NI TI NI ON !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online