Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 12.10.2012.
01:47
Večernje novosti A

Valjevo: Komandir nokautirao policajca?

Dragan Terzić (52), saobraćajni policajac Policijske uprave u Valjevu, tvrdi da ga je komandir Aleksandar Vilotijević u sredu uveče nokautirao - udario ga pesnicom u uvo i probio mu bubnu opnu! U Policijskoj upravi u Valjevu, međutim, ističu da je starešina saobraćajca zaustavio u automobilu bez registarskih tablica, pa je Terzić pobegao.

Foto - arhiva: Policajac tvrdi da sukob s komandirom traje već dve godine...
 


Terzić ističe da je, kad je u sredu uveče automobilom “pežo“ pošao kod prijatelja, u retrovizoru primetio da se u vozilu iza nalazi njegov pretpostavljeni. Obojica, veli, nisu bili na dužnosti.


- Kad mi je komandir pokazao da se zaustavim, to sam učinio i otvorio prozor, čekajući da čujem razlog zbog čega mi je naložio da stanem - objašnjava Terzić. - Umesto objašnjenja, komandir je počeo da me vređa, a kad sam, ne želeći da sa njim ulazim u svađu, nameravao da pokrenem automobil, pokušao je da izvadi ključeve iz kontakt-brave, pritom polomivši komandu za brisače na volanu. Uspeo sam nekako da upalim kola, ali me je onda Vilotijević snažno pesnicom udario u levo uvo.

Sukob postoji od ranije?

- Ne sporim da sam vozio neregistrovani automobil, ali to nije razlog da me starešina udari pesnicom - kaže Terzić. - Sukob sa komandirom Vilotijevićem datira od pre dve godine, kad sam odbio da na njegov zahtev povučem krivičnu prijavu koju sam privatno podneo protiv jednog lekara zbog neukazivanja pomoći.

Saobraćajac je, kaže, odmah otišao u Urgentni centar Zdravstvenog centra u Valjevu.


- Komandira sam iste večeri prijavio dežurnoj službi valjevske policije - kaže Terzić. - Policajci, međutim, nisu prihvatili moj zahtev da Vilotijeviću urade alko-test, uzmu otiske sa mojih kola i evidentiraju da je slomljena ručica - komanda brisača na volanu.


Aleksandar Vilotijević, tvrdi da Terzića nije udario. U izveštaju o događaju, koji je sačinio, naveo je da je Terzića zatekao u automobilu bez registarskih tablica, te mu je naložio da se zaustavi i sačeka patrolu.


- Terzić je počeo da me vređa i pobegao je kolima, ne sačekavši patrolu - tvrdi Vilotijević.


U PU u Valjevu sprovode istragu o ovom događaju.

POVEZANE VESTI

Petak 12.10.2012. 08:07
Bez obzira na sadržaj događaja bruka za policiju.
Petak 12.10.2012. 06:41
Pandur vozio auto bez tablica,bahato brate,ali je zato dobio vaspitušu od šefa.Sad neka plače.
Petak 12.10.2012. 11:14
Шта ми обични ваљевци да радимо, кад се полиција између себе некажњено обрачунава? Ваљевски суп је откад су довели начелника из Београда, легло криминала и бахатих силеџија. Кад им се обратите нису у стању ни да вас саслушају. Исти тај начелник неће и не жели да вас прими као грађанина, што се мени лично дешавало. Кад сам подносио пријаву против саобраћајне полиције јер нису изашли на обавезну контролу аутобуса са којом су деца ишла на екскурзију, нису хтели ни да ме приме,ни да ме саслушају. Кад год се хапси неки дилер, то обавезно одрађују екипе из Београда јер у ваљевску полицију немају поверење.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online