Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 03.11.2012.
07:48
Alo, TV Prva A

"Od Srbljanovićkinog kokaina sam mogao da napravim špansku seriju"

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" da je od slučaja kada je Biljana Srbljanović uhvaćena kako kupuje drogu, mogao da napravim špansku seriju, ali nije.

Nije hteo da se afera Biljane Srbljanović pojavi u medijima: Ivica Dačić
 

"Bio sam protiv toga da se to pojavi u medijima", rekao je Dačić na Televiziji Prva.

Podsećamo da je dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović policija uhvatila dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera M. Stanojčića, poznatog kao Šone.

Protiv nje je beogradska policija tada podnela krivičnu prijavu, a zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Ona je čak dva puta kupila kokain, i to, kako je objasnila, svaki put koristeći poseban broj telefona koji je isključivo koristila za kupovinu droge.

Mogla da "glumi" u španskoj seriji, ali je Ivica Dačić "poštedeo"

Naime, 1. decembra 2011. godine u popodnevnim satima Biljana Srbljanović je, kako stoji u zapisniku, sa svog mobilnog telefona poslala SMS Stanojčiću, nakon čega je on s njom kontaktirao. Tada su se dogovorili o mestu kupoprodaje, to jest da se nađu u blizini jedne zgrade na Dorćolu u kojoj ona stanuje kada je u Beogradu.

Stanojčić je kasnije došao na tu adresu i poslao joj SMS da je stigao. Biljana je potom izašla iz zgrade, prišla Stanojčiću, koji joj je dao jedan PVC paketić, u kojem je bilo 0,87 grama kokaina, a ona je njemu za to platila 60 evra.

Osim pomenutog, u zapisniku stoji i da je četiri dana ranije na isti način Srbljanovićeva pazarila jedan gram, takođe za 60 evra, od istog dilera. Prilikom saslušanja u policiji, ona je potvrdila da je u dva navrata kupila kokain i to je detaljno opisala.

Krajem marta Srbljanovićka se nagodila sa tužilaštvom. Nagodba je obuhvatala da će Srbljanovićeva ubuduće biti svedok na suđenju dileru, koji se tereti da joj je u nekoliko navrata prodavao drogu.


"Sve je završeno. Narednih dana će predlog tužilaštva biti dostavljen sudiji koji će o njemu odlučivati", rekao je tada za “Alo!“ izvor iz Višeg tužilaštva, ne želeći da otkrije detalje nagodbe.

POVEZANE VESTI

Subota 03.11.2012. 11:43
Dacic je prosto slab na zene...I sa Cecom su se nagodili sad i sa ovom a verujem i sa svim ostalim damama...jel to ok ili nije?
Subota 03.11.2012. 11:35
Cemu tolika suvisna objasnjenja oko verovatno istinitog, ali verovatno protivzakonitog akta jedne - nazalost - prominentne licnosti koja zloupotrebljava neke svoje privilegije i drsko provocira i ponizava gradjanski red i masu njegovih "obicnih gradjana". Medjutim izjava predsednika vlade Srbije, I. Dačića, da je mogao od navedenih dogadjanja da "napravi spansku seriju", ali je ocigledno velikodusno odustao, je vise nego mizerno-porazavajuca. Živojin Dacić
Subota 03.11.2012. 11:36
Kad bi počeli da hapse sve javne ličnosti koje uživaju kokain zatvori bi bili puni.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online