Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 06.05.2013.
10:00 >> 16:39h
Beta A

Uhapšen Naser Keljmendi na Kosovu

Narkobos Naser Keljmendi uhapšen je u Prištini sinoć oko 20 časova, što je potvrdila kosovska policija. Njemu je određen pritvor od 48 časova. Iako je ministar bezbednosti BiH rekao da bi Keljmendi trebalo da bude isporučen toj zemlji, koja je za njim raspisala poternicu, UNMIK ih je obavestio da je to nemoguće prema zakonima Kosova, čiji je Keljmendi državljanin.

Naser Keljmendi

"Da, tačno je. Policija Kosova je uhapsila Keljmendija", rekao je za agenciju Beta portaporol policije Baki Keljami.

Ministar bezbednosti BiH Fahrudin Radončić izjavio je ranije danas da je njegovo ministartsvo sinoć dobilo nezvaničnu informaciju da je na Kosovu uhapšen Keljmendi.

On je naveo da bi Keljmendi trebalo da bude isporučen BiH, čiji je državni sud prošle godine za njim raspisao poternicu posle pokretanja akcija "Lutka", usmerene na razbijanje više organizovanih kriminalnih grupa.

Međutim, UNMIK–Interpolova kancelarija za vezu obavestila je vlasti u BiH da Keljmendi prema zakonima Kosova, čiji je državljanin, ne može biti izručen. U saopštenju se navodi da su vlasti Kosova spremne da preuzmu krivični postupak protiv Keljmendija.

Keljmendi je osumnjičen za organizovanje ubistva Ramiza Delalića Ćele u Sarajevu 2007. godine.

Prema policijskim informacijama, Keljmendi je glavni finansijer i organizator trgovine heroinom, koji u Peć stiže autobusima iz Istanbula i Albanije, a zatim se preko Rožaja doprema u Novi Pazar i odatle u zapadnu Evropu.

Keljmendi je prošle godine stavljen i na crnu listu Sjedinjenih država i među svim evropskim kriminalcima i teroristima označen kao najopasniji po interese SAD.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.05.2013. 10:22
Najopasniji za USA a njegovog sefa Tachija USA podrzava i stvara mu drzavu na tudjoj teritoriji.Smesni ste USA majke mi.
Ponedeljak 06.05.2013. 11:04
Ха,ха,ха...који циркус ће сада настати!?Он ће "мистериозно" нестати или ће се објавити да је ухапшен "грешком" јер полицијски налог за његово хапшење није по пропису попуњен!Већ ће они нешто измислити али сигурни је ДА НЕЋЕ ОДГОВАРАТИ ЈЕР ЈЕ ОН МНОГО ВЕЛИКА РИБА У КРИМИНАЛНО-ПОЛИТИЧКОМ МИЉЕУ КИМ! Чисто сумњам у успешност решавања тог проблема јер су многи на власти (и у опозицији!) у новонасталим државама бивше Ју,његови пријатељи и добре муштерије!А да би било добро за све (да се ово законски реши!),би али тешко!
Ponedeljak 06.05.2013. 21:36
Dokaz da je samoproglasena okupirana heroinska tvorevina kosovo ozbiljnija drzava od okupiranog lopurdistanskog srbistana.. albanci ne isporucuju ni svoje kriminalce dok lopurdistanski srbistanci isporucuju i svoje Heroje pa i bivseg Predsednika. Pogadjate ko ce na kraju pobediti Ne mislim na velikog im brata
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online