Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 18.05.2013.
08:55 >> 15:00h
RTS, B92 A

Predrag Danilović izboden nožem

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan i legenda srpske i jugoslovenske košarke Predrag Saša Danilović izboden je nožem u restoranu "Kafanica" u Košutnjaku u sukobu sa drugim gostom tog restorana, prenosi RTS. Zadobio je teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je hospitalizovan u beogradskom Urgentnom centru, kaže direktor policije Milorad Veljović.

Do napada je navodno došlo ispred jednog restorana na Košutnjaku
 

Povređeni Predrag Danilović je primljen u beogradski Urgentni centar sa vidljivim povredama stomaka, ruku i glave, pišu beogradski mediji. Bio je na reanimaciji, pa je upućen na dalje lečenje.

B92 javlja da je Danilović operisan i da je u stabilnom stanju.

- Dežurni lekar je rekao da predsednik KK "Partizan" nije želeo da bude odvezen u Urgentni centar, već se vratio u restoran. Kasnije je verovatno zadobio povrede stomaka i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar, rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim informacijama, Danilović nije želeo da objasni kako je povređen i da navede ime osobe koja mu je nanela povrede. Takođe, nije želeo da razgovara sa policijom koja je izašla na lice mesta.

Vučić posetio Danilovića

Aleksandar Vučić posetio je Danilovića u bolnici. U poseti se zadržao oko 20 minuta, a novinarima je potom rekao da se Danilović dobro oseća i da bi trebalo da ostane u bolnici tri dana, što zavisi od njegovog stanja.

"On se drži muški i hrabro, čak se i našalio sa mnom. Kada sam mu rekao da je imao više sreće nego pameti i da ga Bog voli, on mi je kroz smeh odgovorio da ovo nije bio prvi put i da očigledno Bog voli takve kao što je on", rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Subota 18.05.2013. 09:21
bilo je samo pitanje dana kada će se ovako nešto desiti... Danilović je legenda kao igrač.. al' kao čovek je jedno toliko nadmeno i bahato stvorenje, da je to za neverovati... još kad se okruži onim nabeđenim mrštavcima.... strašno... sad je, konačno, naišao na "tvrdo"...
Subota 18.05.2013. 10:19
Sramota,ma sta da je uzrok ,ne treba zaboraviti da je Danilovic legenda nase zemlje.Ja sam Zvezdas ,ali skidam mu kapu kao velikom coveku ,Srbinu i Partizanovcu.
Subota 18.05.2013. 12:26
Pedja,legendo i Srbendo..,radosti koje si nam donosio,a koje sada mozemo samo da sanjamo,ne zaboravljaju se nikada.Brz oporavak majstore!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online