Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 23.07.2013.
13:02 >> 14:17h
Beta A

Miroslav Mišković pušten iz pritvora

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković pušten je danas iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.

Miroslav Mišković

Niko od novinara, koji su od jutros stajali ispred Okružnog zatvora u Beogradu, nije video njegov izlazak. Očekivalo se da će on izaći na jedan od dva ulaza, ali njegov izlazak ipak nije zabeležen, navodi B92.

Kompanija Delta holding objavila je saopštenje u kom je izrazila zadovoljstvo što je Mišković posle 224 dana pušten iz pritvora.

''Kompanija Delta Holding izražava zadovoljstvo što je posle 224 dana provedena u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora predsedniku Delta Holdinga Miroslavu Miškoviću omogućeno da se u nastavku postupka brani sa slobode. Od samog pritvaranja pre sedam i po meseci verovali smo i verujemo da nisu postojali razlozi za pritvor. Sigurni smo da će nam njegova energija i vizija pomoći da nastavimo da gradimo Delta Holding kao uspešnu kompaniju na zadovoljstvo svih 7.000 radnika i cele privrede Srbije'', navodi se u saopštenju te kompanije.

Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu ranije je danas naredilo da optuženi Miroslav Mišković bude pušten iz pritvora, jer je dao dokaz da je položio jemstvo i predao pasoš, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Dodaje se da je sud danas dobio dokaz o uplaćenom jemstvu od 12 miliona evra (u dinarskoj protivvrednosti), kao i da je Mišković pred sudom dao obećanje da se neće kriti i da bez odobrenja neće napustiti boravište.

Naredba o puštanju Miškovića upućena je Okružnom zatvoru u Beogradu gde je vlasnik Delta holdinga, optužen za malverzacije u putarskim preduzećima i utaju poreza, proveo više od sedam meseci.

U rešenju o puštanju iz pritvora od 19. jula Miškoviću je izrečena i zabrana napuštanja boravišta i oduzet mu je pasoš. Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je početkom maja optužnicu protiv Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka i Mila Đuraškovića zbog zloupotrebe položaja i utaje poreza u slučaju putarskih preduzeća.

Vlasnik Delta holdinga uhapšen je 12. decembra 2012. godine.

POVEZANE VESTI

Utorak 23.07.2013. 14:20
Ja se cudim zasto nam je dolaskom pejpala otezana internet kupovina iz inostranstva od strane vlasti, a to oni spemaju prijatelju Misku teren da opet moramo samo preko njega i slicnih da kupujemo.
Utorak 23.07.2013. 14:28
bum jos dobije i ostetu za 7,5 mjeseci lezanja u komforu.
Utorak 23.07.2013. 14:45
Ako je on vlasnik i parking prostora u Kikindi onda je po meni mogao tamo i da ostane i nadam se da ce se i tamo vratiti jer je i mene opljackao za 75,- Eura a ako nije vlasnik i onda nek se tamo vrati da vise nepljacka i ne kezi se kao na slikama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online