Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 16.03.2010.
19:56 >> 07:41h
Vestionline A

Ksenija Pajčin i Kapisoda nađeni mrtvi

Ksenija Pajčin i njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda, pronađeni su sinoć mrtvi u svom stanu u Nikšićkoj ulici br.6 u beogradskom naselju Voždovac.

Tokom jučerašnjeg dana, Kseniju i Filipa niko nije mogao da dobije telefonom. Kako je javio Tanjug, Ljubica Pajčin, majka pevačice došla je u posetu ćerki oko 19h kada ih je i pronašla. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali medicinskom osoblju po dolasku na mesto tragedije nije preostalo ništa drugo nego da konstatuju smrt.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

U informativnoj službi MUP-a saopšteno je da oboje imaju prostrelne rane na glavi, a reporter RTS-a sa lica mesta saznao je da je policija pored tela Pajčinove i Kapisode pronašla pištolj.

Kako javlja RTS, sumnja se da je Filip Kapisoda prvo pucao u Kseniju Pajčin a onda u sebe. Beogradski mediji javljaju da Ksenija ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok Filip ima samo izlaznu ranu na temenu i usta ispunjena krvlju.

Tuga za ćerkom: Ljubica Pajčin
 


Komšije tragično nastradalog para rekle su novinarima da su se njih dvoje u poslednje vreme često svađali. Pre dve noći, organi reda intervenisali su u istom tom stanu jer je došlo do fizičkog obračuna dvoje mladih. Tom prilikom je Kapisoda, koji je važio za ljubomornog i posesivnog muškarca, razvalio vrata kako bi ušao u stan, ali ga policija nije privela. .

Tada se završilo samo na tome.

 

Veljović: Najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu

Prema rečima direktora policije Milorada Veljovića danas oko 19 časova policiji je prijavljeno da su na Voždovcu u Nikšićkoj ulici broj 6 u stanu broj 12 zatečeni u beživotnom stanju Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda koji su tu i živeli.

Direktor policije Milorad Veljović

"Kriminalistička policija trenutno vrši uviđaj ali po onome što se za sada pretpostavlja je da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu. Ipak, konačnu reč daće rezultati uviđaja i obdukcije", rekao je Veljović i dodao:

"Prema izjavi komšija danas oko 16 i 30h u ovom stanu se začula dva pucnja.
Policija na licu mesta proverava sve činjenice ovog događaja, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena".

Pred zgradom u Nikšićkoj ulici br. 6 okupio se veliki broj građana, među kojima su i pevačica Goga Sekulić i imitator Goran Stojičević Karamela.

Goga Sekulić među prvima stigla u Nikšićku 6 (slika sa lica mesta)

Ksenija Pajčin

(3. 12. 1977 - 16. 3. 2010)

 

Ksenija Pajčin rođena je 3. 12. 1977. godine. Poreklom je iz bosanskog sela Gubin, na Livanjskom polju. Karijeru je započela kao igračica u beogradskim diskotekama, a potom postaje i članica muzičke dens grupe “Dak”. Hit “Dačo, volim te” postiže veliku popularnost među mlađom publikom, a Ksenija uspeva da skrene pažnju na sebe - pre svega atraktivnim izgledom.

 

Bila je i asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimaksa na televiziji Palma.

 

Krajem devedesetih, karijeru nastavlja u solo varijanti: uspeva da snimi tri albuma i probije se u sam vrh srpske muzičke scene. Njene pesme “Neven”, “Sviđa mi se on”, “Plačem danima” i “Samo me gledaj”, postaju hitovi, ali – utisak je – ostaju u senci Ksenijinog seskipilnog izgleda, zbog kojeg je česta tema najrazličitijih estradnih glasina.

 

 

Filip Kapisoda

(3. 4. 1987. - 16. 3. 2010)

 

Filip Kapisoda rođen je 3. 4. 1987. godine. Živeo je na Cetinju. Završio je fakultet, a javnosti je postao poznat kao uspešni maneken. Kao mlađi trenirao je svoj omiljeni sport, rukomet, kojim je prestao da se bavi kada mu je kompanija "Rocco Barocco“ ponudila posao manekena. Njegov brat Petar bio je rukometni reprezentativac Jugoslavije i Crne Gore. Filip je voleo i ekstremne sportove

 

U serijalu "VIP Veliki brat" učestvovao je 2009. "da bi ga ljudi upoznali onakvog kakav zaista jeste“.

 

Za sebe je govorio da je Crnogorac, i da ne može da razume ljude koji žive u Crnoj Gori a izjašnjavaju se kao Srbi. Tom prilikom je ponosno istakao "da se njegov đed borio za crnogorsku nezavisnost".

 

Govorio je da ne robuje predrasudama, da nije važno koliko dve osobe imaju godina u koliko se vole.

 

Smatrao je sebe upornim i tvrdoglavim. Voleo je mnogo da trenira, a životna motivacija mu je bila da postane popularan.

Veza Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode bila je poznata kao izuzetno burna. Često su se svađali, razmenjivali uvrede, raskidali, ali i mirili.

U oktobru prošle godine Filip Kapisoda je u medijima priznao da je do ušiju zaljubljen u dugonogu lepoticu i da je ponosan što ga je Ksenija nedavno upoznala sa svojom mamom.

"Sa Ksenijom sam već tri meseca, i odlično se slažemo. Upoznali smo se na jednoj reviji u Cetinju i od tada se ne razdvajamo. Znam da mi sada mnogi muškarci zavide, ali mislim da smo savršen par. Iako sam mlađi od nje devet godina, to nam ne predstavlja smetnju jer je Ksenija je dobra osoba i veliki drug", izjavio je tada Kapisoda.
 

Jedan od raskida je bio i tokom Filipovog boravka u kući Velikog brata, iako se mladi par prethodno pomirio neposredno pred njegov ulazak. Razlog tadašnjeg raskida, kako je pisao beogradski dnevni list "Alo", bio je u tome što je Filip, navodno, u rijaliti-kući imao seks sa pevačicom Mijom Borisavljević.

Ksenija (ni)je bila trudna sa Kapisodom?

 

Kako su početkom ovog meseca izvestili neki beogradski mediji Ksenija Pajčin je bila trudna sa Filipom Kapisodom. Vest o trudnoći je zatekla zaljubljeni par, ali je Ksenija navodno odlučila da zadrži dete.

 

Ipak, poznata pevačica je za jedan magazin demantovala ovu vest.

 

"Nisam trudna. Hvala svima koji su brinuli da li sam na vreme imala menstrualni ciklus, verujem da su imali najbolju nameru, ali nije istina da ću dobiti bebu", rekla je tada Ksenija.

Po njegovom izlasku Ksenija i Filip razmenili su žestoke reči u medijima, pa čak i uvrede na nacionalnoj osnovi. Poznati maneken je tih dana odlučio da se trajno nastani u Beogradu.

Tada su ga povezivali sa izvesnom manekenkom iz Milana, dok su Kseniju spajali sa bivšim golmanom Crvene Zvezde Bobanom Bajkovićem, takođe Crnogorcem i takođe mlađim od nje.

Ksenija i Filip su se krajem 2009. godine pomirili na promociji albuma Marije Šerifović, nakon čega su i obnovili svoju romansu.

Ksenija Pajčin je u jednom intervjuu izjavila da nikada nije u potpunosti zadovoljna i srećna.
 

"Veliki sam detaljista i to me je malo koštalo u životu. Trudim se da stalno sebi govorim da je život lep i da sam u principu jako srećna žena, na svakom polju, pogotovu na poslovnom. U poslu nalazim motivaciju jer imam neku ludu mušku energiju s kojom ne znam šta ću", rekla je tada popularna pevačica.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda imali su u januaru saobraćajnu nesreću u Lipovačkoj šumi kod Beograda. Pevačica je tada zadobila lakše povrede dok je popularni maneken ostao nepovređen.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda za dlaku su izbegli smrt u saobraćajnoj nesreći
Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Utorak 16.03.2010. 20:48
Sva sam se najezila kad sam cula ovu vest. Moje saucesce!
Sreda 17.03.2010. 00:58
Rec "katastrofa ' se danas u narodu upotrebljava za svakojake gluposti! Ovo je prava katastrofa!Na zalost sviju nas! Tesko je kada se razmisli i zamisli da neka osoba imala tako puno energije i zivota u sebi i da bude ubijena,da je vise nema!!!!!............
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online