Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 23.02.2014.
22:34
Beta A

Zadnje vreme: Inspektor na TV otkrio šta je Lazarević rekao u policiji o Dačiću

Bivši šef kabineta ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, Branko Lazarević, rekao je na saslušanju u policiji da ga je Dačić upoznao sa Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, optuženim za šverc kokaina, izjavio je danas inspektor Bogdan Pušić.

Lazarević priznao da ga je Dačić upoznao sa Mišom Bananom
 

"To je Lazarević izjavio u postupku saslušanja u svojstvu osumnjičenog u policiji", rekao je televiziji Pink Pušić, koji je učestovao u saslušanju Lazarevića.

Pušić, koji je rukovodilac Radne grupe Uprave kriminalističke policije, odbio je da odgovori da li je Lazarević rekao i da mu je Dačić Radulovića predstavio kao prijatelja i preporučio mu da pomogne Raduloviću ako mu nešto zatreba.

Na pitanje da li je Dačić predmet istrage, Pušić je odgovorio da su "predmet istrage svi koji su imali bilo kakvu vezu" sa kriminalnom grupom odbeglog narko Darka Šarića. Upitan da li će Dačić biti saslušan, Pušić je odgovorio da će "biti saslušani svi" za koje se utvrde elementi krivične odgovornosti i da će policija postupati "kao i do sada".

Rodoljub Radulović tereti se da je kao član Šarićeve grupe brodovima švercovao kokain iz Južne Amerike. Dačić je ranije priznao da poznaje Radulovića i da se viđao sa njim, ali da nije znao čime se bavi Radulović. Kako je naveo, razočarao se u prijatelja čim je saznao čime se bavi.

"Nikada nisam rekao da ne poznajem Rodoljuba Radulovića. Uvek sam govorio da sam ga upoznao odavno, da ga je čak i moja porodica upoznala, da je on javna ličnost koju su poznavali mnogi. Ali, isto tako sam i naglašavao da me niko od nadležnih nije upozorio na njega. Da nisam ni naslućivao da može nešto biti sporno oko njega. I nisam bio jedini koji ga je znao. Takođe, kao što nikad nisam poricao da ga poznajem, nikada nisam prećutao da kažem da sam razočaran na koji je način naudio meni i mojoj porodici", rekao je Dačić početkom decembra.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.02.2014. 22:51
Pa koje je ovo ludilo. Ozbiljna afera postaje TV zabava. Ovo sa Lazarevicem je gore nego Farma. Svaki dan isto samo po koja psovka ili optuyba nova. Ovo je tako losa i providna kampanja da je to sramota.
Nedelja 23.02.2014. 22:48
Ma treba vas sve u MARDELJ zajedno sa minisrom VELJOVICEM.
Ponedeljak 24.02.2014. 08:17
Ovo je samo najava da je Dacic pusten niz vodu i da se SNS okrece ka Tadicu,Jovanovicu i Dinkicu.sto se moze videti i po skorasnjoj koaliciji u Vranjskoj Banji dok je u opoziciji ostao samo SPS.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online