Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 03.06.2014.
11:16
Alo.rs A

"Džambo mi je ukrao telefon u prihvatilištu“

"Dobro je da je Slobodan Nedeljković Džambo, koga poznajem još iz osnovne škole, uhapšen, jer mi je ukrao mobilni telefon u prihvatilištu na Sajmu. Nikog on nije spasao, samo je pomagao, kao i svi ostali, da se deca iz škole prebace preko ograde i ubace u čamac“, ovo ije zjavila Željana Ilić, koja je sa više Obrenovčana, među kojima je bio i Slobodan Nedeljković Džambo evakuisana u poslednji čas iz potopljenog grada.

Novi detalji sve više otkrivaju koga je sve Džambo prevario
 

- Čudila sam se čudom zašto svi govore da je Slobodan heroj. Znala sam da nema ženu i decu i da živi s ujacima. Kada su nas doveli ovamo, Džambo je bio zadužen da čuva telefone. U jednom trenutku sam ga videla kako istrčava i nije se vratio više sati. Kada sam htela da uzmem telefon koji sam ostavila da se puni, nije ga bilo. Tvrdim da ga je on ukrao - kaže Željana.

Policija, kako "Alo!“ saznaje, proverava i tvrdnje pojedinih Obrenovčana koji su naveli da je Nedeljković bio makro.

- Policija istražuje da li je imao nekakve veze sa prostitutkama koje su u okolini Obrenvca, a i u samom gradu, pružale usluge - navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Njena majka Dragana Ilić priča da je Slobodan Nedeljković koristio narkotike i da je uvek bio osumnjičen za neku krađu.

Poplave u Obrenovcu

Pročitajte još:

* Džambu preti do pet godina zatvora

* "Heroj Obrenovca" uhapšen

* Utopili mu se žena i sin, a on i dalje spasava ljude

- I pre svega ovoga on je bio problematičan. Pušio je marihuanu i uvek se za njega pričalo da krade, iako je radio kod izvesnog Pižona, gde je prao automobile - rekla je Dragana.

Nedeljković je u policiji priznao da je lagao kako bi uspeo da dobije kuću od države, pošto živi kao podstanar. Do sada se zna da je dobio 30.000 dinara pomoći, a istražuje se da li je ta svota i veća.

Kako kaže naš izvor iz policije, protiv Nedeljkovića će biti podignuta krivična prijava zbog lažnog predstavljanja i obmanjivanja javnosti. On navodi da dosad još nije dokazano da je pljačkao poplavljene, ali se istraga nastavlja.

Za krivično delo zbog kojeg je uhapšen predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Slobodan Nedeljković (26), poznatiji kao Džambo, priznao je na saslušanju da je glumeći žrtvu poplava u Obrenovcu od ljudi i firmi uzimao novac.

- Priznajem da sam celu svoju priču o nestanku supruge i dvogodišnjeg sina izmislio. Bio sam očajan, živeo sam kao podstanar sa dva ujaka i babom. Ni sam ne znam kako sam došao na ideju da sve izmislim, ali sam hteo tako da dobijem stan od države.

Utvrđeno je da je na račun Nedeljkovića uplaćeno 30.000 dinara pomoći, a istražuje se koliko je ukupno novca dobio i ko je sve donirao pomoć.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.06.2014. 11:33
Џамбо оптужују за крађу мобилни а Мишковић који је украо 450 милиона евра је пуштен и ослобођен свега.Чеда је ибарском магистралом возио 220 км на час и није оптужен.Николић је купио диплому и није оптужен.Дачић и Вучић потписују Бриселски споразум без дозволе Скупштине Србије и зашто и они нису оптужени.Политичари,богаташи су заштићени а сиротиња мора одговарати.
Utorak 03.06.2014. 12:06
A baš me zanima još jedan heroj ružičaste televizije baba Slavna, koja je kao spajdermen bila kao na drvetu dva dana, sa čokaljčetom u kome (gle čuda) nije bila rakija nego voda. Mislim da baba nije ni bila u Obrenovcu a kamoli na obrenovačkom drvetu.. ali je bitno da je ona heroj, i Džambo je bio ˝heroj˝, a ispade da je obična ciganska vuciobatina, koja je zahvaljujući svom IQ povjerovala da će mu svi povjerovati da su mu žena i djete utopljena i čak je izrazio želju da radi u vojsci i da mu država napravi kuću.. Ps. pošlo mu je za rukom da na kratko obmane Srbiju ( zahvaljujući smrdljivom ružičastom mediju), naravno jasno se vidjelo da lik laže, brda valja...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online