Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 26.07.2014.
07:44
N. Popović - Vesti A

Bolesnu ljubomoru "izlečio" čekićem?

Motivi zbog kojih je Domeniko D. (29), poreklom iz Italije, sa nekoliko udaraca čekićem ubio svoju devojku Hildu Luinović (29) iz Frankfurta, rodom iz Pljevalja u Crnoj Gori, a potom joj britvom prerezao grlo, još nisu zvanično saopšteni. Međutim, prema informacijama od poznanika ubice i njene žrtve, razlog je samo jedan - bolesna ljubomora!

Ljubav krenula po zlu: Domeniko i Hilda
 

Kako nezvanično saznajemo, Luinovićeva je planirala letovanje u Crnoj Gori sa jednim prijateljem, a ne sa Domenikom D, što je verovatno kap koja je prelila čašu. Nesrećna žena sahranjena je prekjuče u rodnom selu Vilići pod Pljevalja u krugu porodice.
 

Pretnje ubici na Fejsbuku

Rodbina i prijatelji Luinovićeve ne mogu da veruju da je više nema. Ljuti zbog načina na koji je skončala život, pretnjama i porukama mržnje na Fejsbuku izražavaju bes prema Dominiku D. koji joj je, kako kažu, prekratio život u najlepšim godinama.

Tokom istrage i posle hapšenja Domenika D. saznalo se da je ovu kozmetičarku, koja je iza sebe ostavila trogodišnju ćerku, ubio najverovatnije 9. ili 10. jula. Policija je u njen stan ušla tek posle sedam dana, kada su rodbina i prijatelji žrtve prijavili kako danima ne uspevaju da dođu u kontakt sa njom.


Za to vreme Domeniko D. mirno je provodio vreme u Frankfurtu, sve dok ga policija u sredu nije uhapsila u njegovom stanu. Od početka istrage policija je najviše sumnjala da je on ubica i držan je pod prismotrom u slučaju da pokuša bekstvo. Priveden je kada je prikupljeno dovoljno dokaza. Posle nekoliko sati saslušanja i suočavanja sa dokazima, priznao je u policiji zločin.


Kako nezvanično saznajemo, Hilda je u poslednje vreme zbog bolesne ljubomore i posesivnosti počela da izbegava Domenika D. sa kojim se zabavlja od februara ove godine, kada su vezu objavili na svojim statusima na Fejsbuku. Sve do 10. jula na njihovim profilima moglo se videti desetine zajedničkih fotografija i poruka ljubavi.

Ubica je ispod jedne njihove zajedničke fotografije napisao "Moja žena Hilda, nikada više u ovom životu neće od mene doživeti ništa loše". Nekoliko dana kasnije je ubio udarcima čekićem i prerezao vrat.


Luinovićeva se često svađala sa Domenikom D. koga neretko nije htela da pusti u stan. Na dan ubistva ušao je u njen apartman i nakon svađe udario je nekoliko puta čekićem po glavi, a onda dok je još davala znake života, britvom prerezao grlo. Potom je pobegao i oružje korišćeno u ubistvu bacio u različite kante za otpatke.

POVEZANE VESTI

Subota 26.07.2014. 12:03
Daleko bilo. Nisu nju roditelji 29 godina cuvali, pazili, gajili, voleli, da bi je neki monstrum udario cekicem u glavu i zaklao ko svinju! Treba bezati od posesivno ljubomornih, ko djavo od krsta. Nepredvidivi su, i u stanju su sve da urade, isto kao i narkomani kad kriziraju.
Subota 26.07.2014. 19:38
Страшно и грозно !!! И још кад нека заостала будала каже да је доза љубоморе само потврда љубави...?! Далеко ми кућа од такве особе!!! Љубоморна особа је првенствено искомплексирана и несигурна прво у себе па и све око себе. Такве особе треба у широком кругу заобилазити и што прије лијечити ако је то икако могуће и изводљиво јер то је ипак болест....!!!
Subota 26.07.2014. 14:59
iskreno nije trebao da je ubije..znaci tragedija..jednostavno iznapusavas..i oteraj je u pm, jer ocigledno da je devojka jako lepa,sigurno jako zgodna..a da ide na letovanje sa nekim ''prijateljem'',,pa taj prijatelj sigurno nebi igrao domine s njim na letovanju..msm svim je sve jasno. A ovaj nikako nije smeo to da uradi..da je ubije..jednostavno raskines..jer ti kurvetina ne treba u zivotu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online