Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 05.08.2014.
15:54
Mondo A

U crnini stoji na mostu i traži pravdu za pregaženog sina

Već nekoliko dana na Brankov most u Beogradu, tačno u 16.20, dolazi čovek u crnini, sa fotografijom sina u rukama i vapi za pomoć da se pronađe vozač koji je izazvao nesreću u kojoj je stradao njegov sin.

Mladići pregraženi dok su gurali pokvareni auto
 

Pre dve nedelje dogodila se strašna nesreća na Brankovom mostu, kada je automobil pokosio mladiće koji su pokušali da poprave automobil. Nastradali Luka Jovanović (21) je sa trojicom drugova 26. jula pokušao da pomeri pokvareni automobil sa kog je otpao točak. Mladići su stavili trougao, i pokušali da iz srednje, automobil prebace u krajnju desnu traku. Dok su gurali, automobil iz pravca Zelenog venca, naišao je drugi auto, pokosio Luku i njegovog druga, koji je takođe teško povređen, a vozač je pobegao s mesta nesreće.

Od tog trenutka počinje borba oca za glavnim akterom nesreće... Prvo je svoj apel objavio na Fejsbuku, gde je napisao: "Nova informacija o nesavesnom vozaču koji je pregazio Luku Jovanovića i pobegao s mesta nesreće. Automobil koji je izazvao nesreću je 'mini moris kantrimen'... Nađeni retrovizor je crn, plastika na blatobranu je crna, a žuti migavac obložen je sivom plastikom. Šerujte svima ovo. Oviha auta je baš malo u Beogradu, pa čak i u Srbiji. Pomozite da se Lukin zločinac uhvati", naveo je Bojan, Lukin otac.

Tako je bilo na početku, a onda je Bojan svakog dana osećao sve veću gorčinu zbog činjenice da policija ne pronalazi krivca. Zato se odlučio za protest na mestu nesreće...

"Siguran sam da postoje ljudi koji iskreno rade na tome da pronađu vinovnika, ali posle više od deset dana javlja mi se sumnja. Nadam će da će savest proraditi kod svih, pa i kod te osobe koja je to učinila", rekao je Bojan Jovanović okupljenim novinarima juče na mostu.

On je planirao da, kao i prethodnog dana ostane na tom mestu do 17 sati, ali su došli policajci koji su ga ubeđivali da ne mogu da otkriju detalje o istrazi da ona ne bi bila usporena. Posle svega, otac je pristao da ode u stanicu milicije da bi ga tamo upoznali sa detaljima istrage.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.08.2014. 16:03
treba poceti redom sa otpustanjima u policiji.na svakih pola sata po jedna nomenklatura u hijerarhiji.nista lakse nego naci vlasnika retkog automobila,treba neko dosapnuti doktoru sa gedzatrenda.
Utorak 05.08.2014. 17:39
A sta je sa kamerama, zar nema snimka? Da sam ja preticao preko pune stigla bi mi slika na kucnu adresu garant
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online