Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
47
Četvrtak 07.08.2014.
07:54 >> 13:54h
Beta, Vesti, Blic A

Tijana ubijena: Telo bačeno na smetlište

Policija je pronašla telo Tijane Jurić (15) i uhapsila ubicu Dragana Đurića (34), mesara iz Surčina, saopštio je ministar unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Nebojša Stefanović. Tijanino golo telo pronađeno je oko ponoći zakopano u okolini Sombora. Kako se nezvanično saznaje, ubica je odveo policiju do mesta gde je zakopao telo.

Počivaj u miru, Tijana!
 

"Naša nada da ćemo Tijanu Jurić videti živu nisu se obistinile, policija je juče uhapsila monstruma koji je počinio ovo krivično delo. Kada smo ga pronašli, on je normalno sekao meso, dakle potpuno odsustvo kajanja", rekao je ministar i dodao da je Đurić odmah poslat na poligrafsko testiranje gde je "pao na svim pitanjima".

Prema njegovim rečima, on je devojčicu ubio u ataru sela, a potom je njeno telo odvezao u blizini Sombora, gde ga je pored puta zakopao.

Moj lični sud, lični osećaj, jeste da mi je zbog ovakvog krivičnog dela, zbog ovakvog monstruma žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu: Nebojša Stefanović
 

"Moj lični sud, lični osećaj, jeste da mi je zbog ovakvog krivičnog dela, zbog ovakvog monstruma žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, možda naše društvo nije bilo spremno za sve tekovine EU, kao što je ukidanje smrtne kazne", rekao je Stefanović i dodao da će naknadno biti utvrđeno da li je Tijana silovana.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo Jurićeve je bio u mestu Šantićevo kod Subotice, gde je nekad živeo i gde mu je otac sahranjen.

- Mrtav pijan prolazio je kroz Bajmok. Kolima je udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao. Devojčica nije imala nikakve šanse protiv ovog manijaka visokog preko 190 centimetara. Slučajnost je bila da se nesrećna devojčica išla da vrati duksericu drugu, a da je ovaj manijak naišao. Još uvek ispitujemo sve detalje ove tragedije i prikupljamo materijalne dokaze - nezvanično saznaju Vesti u srpskoj policiji.

Mesto gde je zakopano Tijanino telo pogledajte OVDE.

  

Kako prenose mediji, telo Tijane Jurić (15) pronađeno je na improvizovanom smetlištu koje se nalazi uz lokalni put, 23 kilometra od mesta gde je oteta u Bajmoku.

Prema pisanju Blica, otkopavanje tela počelo je oko ponoći, a telo ubijene devojčice poslato je na obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je ubijena.
 

Odmah po saznanju ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović hitno su se uputili u Sombor pa u Bajmok.

Da podsetimo, Tijana Jurić je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 časova nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku. Sve o Tijaninom nestanku pročitajte OVDE.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 07.08.2014. 07:58
Toliko tuzna vest, toliko bolno, moja porodica je u soku. Kakav je to monstrum koji je izvrsio zlocin nad nevinim detetom. Gubitak i tragedija za porodicu ali i za drzavu Srbiju. Vratiti pod hitno smrtnu kaznu i polako istrebiti monstrume. Neka pociva u miru to nevino dete. Saucesce porodici i rodbini.
Četvrtak 07.08.2014. 08:12
Убијте скота,семе му се затрло... А ти немаљићу не сери,и не лупај идиотлуке,имаш ли ти дете кретену? да ли знаш како деца данас живе и функционишу? Ова звер ју је могла и пре подне отети,то баш ништа не мења. нека ти је лака земља,недђеле.
Četvrtak 07.08.2014. 08:08
nije ni vreme ni mesto, ali pustiti dete od 15 godina da bude posle ponoci van kuce pa cak i sa prijateljima je suludo i neodgovorno u ova sumanuta vremena. saucesce porodici.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online