Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 02.09.2014.
12:42
Alo A

Napadnuti taksista: Branio sam goli život

“Majko, sedi i popij nešto za smirenje. Nalazim se u Urgentnom centru. Bio sam napadnut. Neki momci su me tukli, a ja sam se branio koliko sam mogao. Nekako sam se dočepao pištolja koji je opalio. Onda sam video da sam ubio čoveka. I dalje mi nije jasno kako. Samo sam branio goli život”, ovo je taksista Dragan Stepanović (57) rekao u telefonskom razgovoru svojoj majci Branki pošto je u nedelju ujutro, u centru Beograda usmrtio Željka Sarića (37).

Tragedija ni zbog čega! (Foto: Ilustracija)
 

Draganovi roditelji, koji ne mogu da se oporave od šoka, žive u mestu Draževcu kod Obrenovca. Otac Milomir kaže da mu je žao nastradalog mladića i da nije trebalo da se nesreća dogodi.


Kako saznajemo, Dragan je tokom tuče zadobio potres mozga, brojne hematome po licu i dva slomljena rebra. On je posle dobijenih batina bio smešten u Urgentni centar, odakle je juče, nakon saniranih povreda, pušten, odnosno bolesnički krevet zamenio je za pritvorski.


- Žao mi je što je taj mladić nastradao i uopšte žao mi je što je došlo do svega. Ako nisu imali para za vožnju, to je trebalo da kažu. Za ubistvo smo čuli na vestima, ali nismo znali da ima veze sa našim sinom. Onda je juče posle podne došao zet i ispričao nam šta se dogodilo, a Branka je odmah pozvala Dragana - priča Milomir.

Branka kaže da joj je sin rekao šta je sve prethodilo tragediji.
-Ispričao mi je kako ga je zaustavila neka devojka i kada ju je odvezao na traženu

Tukli taksistu, on uzeo pištolj i ubio jednog od napadača

adresu, rekla mu je da sačeka i da će njen prijatelj da plati račun od 800 dinara. Rekao mi je da su izašla dav mladića i da su počeli sa njim da se svađaju i tuku. Dragan mi je rekao da se branio koliko je mogao, ali kada je počeo da dobija batine, zgrabio je pištolj i ispalio metak upozorenja. Tada je došlo do još jačeg rvanja. Ispričao mi je da ne zna kako mu je pištolj drugi put ponovo opalio - priča majka taksiste.


Roditelji za sina imaju samo reči hvale. Kažu da je posle smrti njegove supruge više radio kako bi deci omogućio pristojan život.

POVEZANE VESTI

Utorak 02.09.2014. 15:03
pitanje je samo zašto je neko ko se branio od nasilnika u pritvoru? jeli možda zato što bi ga opet neko mogao napasti pa postoji "opasnost" da bi se opet mogao da se usudi da pruži otpor i pokuša da se odbrani?
Utorak 02.09.2014. 18:11
Sa kabadahijama samo tako treba da se nikada više ne lati nasilništva podržavam taksistu jer je od nasilnika branio samo goli život da nije potegao pišto ko zna kako bi završio jer sirovi moci napiti i nadrogirani nemaju milosti oni misle da su oni sila božja i da mogu što im se ćefne samo ne razumem zašto je on u pritvoru znači u srbiji nesmeš da se braniš smeš samo batine da dobiješ zašto nije u pritvoru organizator incidenta ona je to napravila ko zna šta im je rekla samo da bi jadnika pretukli i da mu ne plate,garantujem da im je rekla kakoje taksista hteo da je siluje izmislila priču a taksista kriv što ju je vozio da bi deci hleb zaradio ,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online