Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 16.09.2014.
12:21 >> 14:37h
alo.rs, telegraf.rs A

Napadač udario Nemca, jer je uzeo metlu od prodavačice

Stefan Vukićević (22), koji je osumnjičen da je u noći između petka i subote na Zelenom vencu pretukao nemačkog državljanina Denisa Honiga (26), priznao je napad, tvrde beogradski mediji.

Snimak koje su uhvatile sigurnosne kamere
 

''Rekao je da je udario tog mladića i tvrdi da nije znao da je stranac. Ispričao je da je na rođendanu prethodno popio tri do četiri litra piva i da ga je iznerviralo što je uzeo metlu od žene. Rekao je i da nije imao nameru da ga teško povredi i da ne zna zašto je to uradio. Izjavio je da se uplašio, jer je znao da je uradio nešto loše, pa da je zbog toga pobegao'', saznaje ''Alo''.

Pročitajte još:

* Pritvor napadačima na Nemca

* Objavljen snimak napada na Nemca
* Gej iz Nemačke brutalno pretučen

Prema pisanju tog dnevnog lista, dok je radnica čistila ispred radnje, Honig joj je pokazivao gde i kako da čisti. Posle nekoliko minuta njegovih instrukcija, on je u šali uzeo metlu od radnice i počeo da čisti umesto nje. U tom trenutku su naišli Stefan i njegova dva druga. Oni su stekli utisak da se Nemac ruga radnici i Stefan je iz čista mira toliko jako udario Honiga da je pao i udario glavom o trotoar.

Osumnjičeni za napad na Nemca Miloš L. rekao je da se sa Stefanom ne poznaje dobro i da je sa njim i drugim osumnjićenim Ilijom V. bio prethodno na jednom rođendanu.

Nemac stabilno, uskoro ide za Nemačku

Stanje državljanina Nemačke je bolje i on se sprema za nastavak lečenja u Nemačkoj. "Stanje pacijenta se popravlja, on je svestan i komunicira", kazao je agenciji Beta zamenik direktora Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Dušan Jovanović.

''Rekao je da su u povratku svratili na pljeskavice na Zelenom vencu. Miloš je kazao da je Honig pričao sa njima i da nije ni mogao da pretpostavi šta će Stefan da uradi'', naveo je izvor lista ''Alo!'' blizak istrazi.

''Mladić je ostao dok nisu došli Hitna pomoć i policajci, koji su ga tada legitimisali i pustili. Miloš je u čudu jer ne zna na koji način je osumnjičen, kada se na snimku vidi kako pomaže povređenom Nemcu'', naveo je isti izvor.

POVEZANE VESTI

Utorak 16.09.2014. 14:27
Стефане, Бог ти добро дао. Тако се брани част своје сестре у Христу, од надобудних западњака. А овај Герман, следећи пут да дође као туриста а не као стручњак за градску чистоћу. П.С Још једном се показало да педерска пропаганда користи сваки инцидент, и још једном се показало да туча нема везе ни са оболелима од педерастије нити са странцима у Србији. Стефане , свако добро од Господа.
Utorak 16.09.2014. 13:14
Nemac "pokazivao" čistačici u 3 ujutru kak bi trebala da čisti !!!??? pa joj tada uzeo ili oteo metlu da bi joj to i praktično pokazao. Normalan stranac to nikada ne bi URADIO, i to iz dva razloga: prvi nije u redu u tuđoj zemlji u rane jutarnje sate ženskoj osobi na poslu držati lekciju o čišćenu. drugi kako je taj kreten mislio da će ga ova žena razumeti kada ne govori srpski.
Utorak 16.09.2014. 18:01
Ne znam zasto toliko napadate nemca, nije da ga branim niti ga podrzavam, apsolutno sam protiv gej parade ali mislim da je Stefan bespotrebno udario coveka. Nije mi jasno kakve veze ima to sto je nemac gej! Niti je nemac trebao da uzima metlu od cistacice i da joj pokazuje kako se cisti a jos manje je stefan trebao da ga sve snage nenajvljeno odalami. U svakom slucaju desila se glupost kakve se cesto desavaju u jutarnjim satima pogotovo kad ljudi malo vise popiju, ne treba od toga praviti nikakav skandal ni pompu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online