Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 29.09.2014.
22:34
Blic A

Vučić petučen jer nije hteo da se legitimiše

MUP Srbije i Žandarmerija ni danas (ponedeljak) nisu dali zvanično objašnejnje zašto su Andrej Vučić, brat premijera, Predrag Mali, brat gradonačelnika Beograda, i obezbeđenje koje čine pripadnici Vojske Srbije, pretučeni na dan održavanja Parade ponosa. "Blic" nezvanično saznaje da je povod za policijsku brutalnost bilo odbijanje Andreja Vučića da se legitimiše i pokaže isprave.

Pre nego što je dobio ovaj udarac po bubrezima Andrej Vučić je krenuo ka pripadnicima Žandarmerije, nešto im u afektu govorio i gađao ih. Predmet se ne može identifikovati, ali ako se pažljivo pogleda snimak vidi se da nešto leti ka žandarmima
 

Do napada žandarma na brata premijera došlo je na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Birčaninove. Svedoci iz okolnih zgrada ispričali su reporterima "Blica" da je tuča bila tako žestoka da se svi prolaznici razbežali u strahu.

"Žandarmi su od ranog jutra legitimisali sve koji su prolazili, i stanare i radnike okolnih lokala. Oko podneva naišao je Vučić sa obezbeđenjem i žandarmi su im, kao i svima, zatražili isprave jer su hteli da uđu u zatvoreni deo ulice ka Slaviji. Usledila je glasna rasprava, a potom i tuča u kojoj su dobili stravične batine", rekao je za "Blic" jedan od očevidaca, a sličnu priču ponovilo je još nekoliko stanara koji su ceo događaj posmatrali sa prozora svojih stanova.

Epilog ovog sukoba je da su krvavih glava pomoć lekara zatražili Andrej Vučić i dvojica vojnih specijalaca iz obezbeđenja. Ekipa Žandarmerije koja je obezbeđivala ovu raskrsnicu zamenjena je kada se saznalo s kim su se sukobili.

Na snimku Televizije N1 vidi se brutalno premlaćivanje Andreja Vučića i dvojice pripadnika Vojske iz obezbeđenja premijera.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.09.2014. 22:42
ko ste bre vi da mi trazite da se legitimisem? jel znate vi ko sam ja?
Ponedeljak 29.09.2014. 22:54
Tipicni kurceviti balkanski mentalitet sa kompleksom protekcije poznanika ili u ovom slucaju srodstva koje je na funkciji. Ako nekoga poznajes onda se ne ceka red za ulazak kod doktora, banku, neku kafancugu na vodi....... Malo je onih koji su imuni na ovu 'bolest' decenijama stvaranu sistemom koje je drustvo imalo.
Ponedeljak 29.09.2014. 23:13
јел знате ви ко је мој бато
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online